Kurumsal Çikolata Çeşitleri

kurumsal çikolata türleri

Kurumsal Çikolata Çeşitleri ile hem markanızı hem firmanızı yansıtacak harika bir iz bırakmak artık sizin de elinizde!

Kurumsal Çikolata Çeşitleri İle Şirket Logolu Çikolata

Gittiğiniz yere, iş ortaklarınıza ya da yeni iş çikolatası hazırlararak kendi logonuzla tasarlanmış özel yapım bir çikolatayı getirerek nasıl tatlı bir reklam yapmak istersiniz?

Promosyonlar, ticaret fuarları ve iş ziyaretleri ile popüler olan müşterilerinize sunabileceğimiz Kurumsal Çikolata Çeşitleri, firmanızın fark edilmelerini kolaylaştırıyor.

Kurumsal Çikolata Çeşitleri Sayesinde Logonuzu Tatlandırın

Son zamanlarda popüler olan, logo ve armaları seçip basmanıza olanak tanıyan Kurumsal Çikolata Çeşitleri, markalar ve hizmetler için en akıllı tanıtım aracı olarak kullanılmaktadır. 

Çikolata logosunun insanların kafasında tatlı bir iz bıraktığını düşündüğünüzde, artık böyle bir promosyon için beklemek zorunda olmadığınızı göreceksiniz. Sütlü çikolata ve bitter çikolata arasında seçim yapabileceğiniz firma logolu çikolata, imajınızı tazelemek için en iyi reklam fırsatıdır.

Kurumsal Kimlikte Fark Yaratın 

Kurumsal çikolata çeşitleri ile kurumsal kimliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu, markanızı bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacak reklamcılıktaki en tatlı seçenektir. Özenle pişirilen ve paketlenen çikolatalar logolu bir kutuya yerleştirilir ve bir süre sonra çikolata bitse bile logolu kutu şık bir tasarımla yerini korumaya devam edecektir. Kutu veya çikolata üzerindeki logoyu kullanma seçeneğini tercih edebilirsiniz. 

Dilerseniz çikolata kağıdınızın üzerine firma logonuzu, ürün resminizi veya özel bir gün için hazırlanmış özel bir mesajı yerleştirebilirsiniz. Ayrıca kurdele ile süslenmiş şık bir kutu, şirket logonuzun bulunduğu çikolataları hedef kitlenize ulaştırmanızı sağlar.

Kurumsal Çikolata Çeşitleri Yaratıcılığı

Sanırım sektör giderek daha yaratıcı fikirler üretmeye başlıyor. Bu günlerde özellikle popüler olan gıdalardan, en popülerleri kişiye özel çikolata çeşitleri. Sektörde önemli bir yere sahip olan bir promosyon ürünü, müşterileriyle en çok göz teması kuran çikolata ile buluştuğunda tadı reklamlarla doludur.

Her şeyden önce, zorun çoğu zaman ödüllendirildiği bir dünyada nezaketin çok popüler olmadığı gerçeğiyle yüzleşelim. Bu utanç verici çünkü nezaket işinizi güzelleştirebilir. Çikolata ise Nezaket doludur.

Kurumsal Çikolata Çeşitleri İle İşyerinde Nezaket Ve Sağlıklı Bir İş Ortamı Sağlamak

2017 sonbaharında Oxford Üniversitesi "Saygılarımızla, Çocukluk" adlı bir kampanyaya sponsor oldu. Bu kampanya, dünyanın dört bir yanından katılımcıları yedi gün boyunca her gün nazik olmaya teşvik ediyor. Üniversite araştırmacılarından elde edilen veriler, bu tür eylemlerin gerçekleştirilmesinin, katılımcılar için esenlik ve yaşamdan zevk alma düzeyini artırdığını göstermiştir.

Araştırmalar ayrıca nezaketin işletmenize nasıl yardımcı olabileceğini de gösteriyor. Liderler, ekip üyeleri tarafından daha şefkatli ve nazik kabul edildiğinde çalışanların daha emin hale geldiğini ve güven düzeyinin arttığını keşfetti. Güven oluştuğunda, çalışanlar düşüncelerini paylaşmaya ve uzun vadede kuruma bağlı kalmaya isteklidirler. Kurumsal Çikolata Çeşitleri ürünlerini sadece ofiste tutmak bile bir beraberlik duygusu oluşturacaktır.

Bilim, yumuşak becerilerin kariyerinizi geliştirebileceği Küba görüşünü desteklemektedir.

İşyerinizde Sizi En Değerli Yapan Nedir?

Aşağıda, işyerinde "nezakete" götüren sekiz yol bulunmaktadır.

  1. Ekip üyelerinizle aileniz, evcil hayvanlarınız, hobileriniz veya diğer önemli şeyler hakkında konuşun.
  2. Kötü görünenlere yardımcı olmak için kollarınızı sıvayın
  3. Resepsiyon görevlisinden depodaki teslimat görevlisine kadar herkese bir CEO gibi davranın 
  4. Müşterilere karşı nazik olun - Siparişleriniz, geri bildirimleriniz ve hatta şikayetleriniz için şahsen teşekkür edin.
  5. Size yardımcı olan çalışanlarınıza, teşekkür notu yazın. Özellikle bu konuda onları başarılı kılan şey konusunda belirsiz olmayın.
  6. Önemli bir projeye veya göreve başlamadan önce meslektaşınızı teşvik etmek için iş arkadaşınızın bilgisayarına Kurumsal Çikolata Çeşitleri ile teşekkür içeren yapışkan bir not bırakın.
  7. Yiyecekleri gündeme ekleyin. Ekibinizi kahvaltıda simit ve meyvelerle, öğle yemeğinde pizza veya ekibin sevdiği şeylerle ödüllendirin
  8. Çalışanlarınızı motive eden bir şey bulun. Ardından, çalışanlarınızı işlerinden daha mutlu etmek için bu bilgileri nasıl kullanacağınızı tartışmak için biraz zaman ayırın.

Kurumsal Çikolata Çeşitleri İle Rekabetçi İş Dünyasında Öne Geçmek

Oldukça rekabetçi bir iş dünyasında, bir şirkete fayda sağlayan ayrıntılar bile her zamankinden çok daha önemlidir. Fransa'da Fransız yaşam tarzı dersleri veren La Belle Ecole'un kurucusu Constance Rietzler şunları söyledi: “Görüntüler, küreselleşmiş bir dünyada rekabet edebilmek için çok önemlidir. 

Yani imaj dediğimiz bu konu bir firmanın pazardaki konumunu desteklemek için görsel ve görgü kurallarından daha önemlidir. Bu Çikolata Çeşitleri de bu imaj Elementleriden biridir. Bu konuyla ilgili araştırmalar, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki birçok işletme okulundaki kurumsal tutum kurslarında yürütülmektedir.

Pek çok şirkette, onları oluşturan kurum kültürü ve değerleri, etik kurallar ve kurumsal davranış adı verilen kurumsal davranışın temelini oluşturur. Kuşkusuz sosyal davranış kuralları olarak tanımlanabilecek görgü ve görgü kuralları, iç davranışa yönelik değerleri yansıtan, kişisel ve sosyal yaşamı organize etme ve geliştirme açısından oldukça önemlidir. "Biçim" kelimesi, toplumda var olan ve uyulması gereken saygı ve lütuf eylemi olarak tanımlanır, bu nedenle kişinin yaşayarak ve deneyerek kazandığı deneyim ve bilgi olarak da ifade edilebilir. Bu yüzden Kurumsal Çikolata Çeşitleri ile görgüyü ve nezaketi birleştirdiğimizde, ortaya harik bir görüntü çıkmaktadır.

Nezaket Ve İmaj Kavramının Tarihsel Arka Planı

Sosyal ilişkileri düzenleyen görgü kuralları, bir Fransız sarayı olan Kral XIV'in batı kesiminde ilkti. Louis. 1789 devriminden önce saraya yeni gelenlere örgütün kurallarını açıklayan "görgü kuralları" adlı bir kitapçık verilirdi. 

Bunu bugüne ve işletmeye uyguladığımızda, yeni çalışanlara verilen değerlerin ve etik kuralların çok da uzak olmadığını görüyoruz. Doğuda görgü kuralları, Mısır kralı Ptahhotep'in hükümdarlığı sırasında MÖ 2400'e kadar uzanıyor.

Daha Huzurlu Bir İş Ortamı

Tarihten günümüze, her toplumun kendi görgü kuralları vardır. Tüm toplumlarda ilişkiler, sosyal konular ve etkinlikler saygı, görgü ve nezaket çerçevesinde düzenlenir. Bu kurallar, sosyal yaşamda ve iş çevrelerinde insanlar arasında sevgi ve saygı yaratan genel davranış kurallarıdır ve toplumun çoğunluğu tarafından benimsenip uygulanır. Bu sorunu işletmelere iade edersek, toplum gibi ilişkileri düzenleyen bu kuralları ve değerleri koruyarak yaşamaya devam edeceklerdir ve bu motivasyonla sağlanabilir. Kurumsal Çikolata Çeşitleri gibi ürünlerin motivasyona katabileceği bunca yarar kesinlikle inkar edilemez. 

Seratonin Ve Çikolata

Seratonin olan çikolatadan üstündeki logonuzun bilinçaltında oluşturacağı izlenime kadar sadece müşterileriniz ya da firmanızın imajı için değil, bu çikolatayı çalışanlarınız için de düşünmelisiniz.

Pek çok gencin iş hayatına adım attığı ve teknolojinin birçok alışkanlığı değiştirdiği günümüz dünyasında, şirketler görgü kurallarını, özellikle etik ilkeleri yeniden gündeme getiriyor.

İnsanların birbirlerini rahatsız etmeden birlikte ve uyum içinde çalışmaları için ne kadar görgü kuralları gerektiğini biliyoruz. Dahası, bu kurallar doğru bir şekilde anlaşılıp uygulandığında, başkalarına saygı ve empati uyandırmanın ve etkilemenin en etkili yollarından biridir. 

Bu noktada İK departmanı önemli bir konumdadır. İyiliği öğrenecek bir okul yok ve insanlara eğitim yoluyla uyum sağlamak kolay bir iş değil. Kişi, aile hayatından öğrendiği tutum ve görgü kuralları ile iş hayatına başlayarak, iş ortamında doğru davranışı görerek öğrenir.

Bir önceki yazımızda Çikolata Türleri ve Çeşitleri hakkında bilgiler paylaştık dilersen orayı da okuyabilirsin.

Etiketler: çikolata
Ocak 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR