Hediye Çikolata Sepetleri

tatlistan çikolata sepeti

Sevgililer gününde, yılbaşında ve tüm özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmenin en iyi yollarından biri hediye sepetleridir. Hele ki hediyeler arasında bol bol çikolata bulunuyorsa en lezzetlisidir! Hediye çikolata sepeti, değişik aromalardaki çikolataları ve yanındaki hediyeleriyle zengin bir içeriğe sahiptir. Tatlistan.com olarak en lezzetli Belçika çikolatalarını ve kişiye özel tasarlanabilen hediyeleri bir sepette topladık. İster herkes tarafından kutlanan özel günlerde ister size özel günlerde sevdiklerinize en güzel hediyeyi vermeniz için çalışıyoruz. Farklı konseptlerde hazırlanabilen hediye çikolata sepeti ile özel günlerinizde yanınızdayız.

Kişiye Özel Tasarlanan Hediye Çikolata Sepeti

Sevdiğinize herkeste olabilecek bir hediye almak yerine isme özel tasarlanmış bir hediye almaya ne dersiniz? Üstelik lezzetli çikolatalarla dolu bir sepette! Tasarım hediyelerle dolu bir hediye sepeti herkesi mutlu eder. Kişi kendisine özel tasarlanmış hediyeleri odasında veya salonda sergileyebilir. Üzerinde baş harfinin bulunduğu kupa, kolonya şişesi veya mum kişiye özel hediyelerden yalnızca birkaçıdır.  Kişiye özel hediye sepeti ile hepsini bir arada satın alabilir ve zorlu bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız. Tatlistan hediye sepetleri, özel tasarım eşyalarla birlikte en kaliteli Belçika çikolatalarını da içerir. 

Sadelik ve Güzel Koku Arayanlara

İsme özel hediyelerin arasında kolonya ve mum en çok tercih edilenlerdendir. İkisinin de güzel kokusu insanı mest eder. Özel günlerde sevdiğinize alacağınız çikolatanın yanına ferah kokusuyla kolonya ve mumu da ekleyebilirsiniz. Sevdiğinizin baş harfini kolonya ve mum tasarımında kullanabilirsiniz. Kolonya ve mum, güzel kokusu kadar sade ama şık tasarımlarıyla da en güzel hediyelerden biri olacaktır. 

Kahveli ve Fotoğraflı Hediye Çikolata Sepeti

Birçoğumuz güne kahve içmeden başlayamayız. İster türk kahvesi ister filtre kahve olsun ayılmanın en güzel yollarından biri sıcacık bir kahvedir. Hele ki onun yanında yenen çikolatanın tadı bir başkadır! Tatlistan.cok olarak kahve ritüellerini bizim gibi severek yapanlar için özel hediye sepeti hazırladık. İçerisinde türk kahvesi, çikolata, kolonya, mum, süt reçeli ve türk kahvesi fincanı bulunan set, siyah kalpli kutuda sunuluyor. Üstelik çikolatanın üzerine resim bastırabiliyor, mum ve kolonyanın paketlerine sevdiğinizin baş harfini yazdırabiliyorsunuz. Çikolata ve lokumun lezzetine kahveyle varacağınız kişiye özel hediye sepeti için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Sevgililer İçin Hediye Çikolata Sepeti

Sevgililer günü, doğum günü ve diğer tüm özel günlerde sevgilinize hediye alırken kararsız kalabilirsiniz. Ona hem en güzel hem de kimsede olmayan bir hediye almak istersiniz. Çikolata sepeti lezzetiyle ve görüntüsüyle enfes bir hediyedir; ancak sevgilinize özel hazırlayacağınız hediye sepetinde mum, kolonya ve bardak gibi diğer hediyeler de bulunur. Böylelikle sevgilinize dolu dolu ve her zaman kullanacağı hediyeleri tek seferde alabilirsiniz. Tatlistan.com olarak tüm özel günlerde veya sevgilinizi mutlu etmek istediğiniz zamanda bir tık uzağınızdayız. Sevgilinizin baş harflerinin yazılı olduğu hediyeler, enfes Belçika çikolataları ve fotoğrafınızın olduğu paketlemeler için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çeşitli hediye sepetleri seçenekleri arasından en beğendiğinizi seçerek sipariş verebilirsiniz. 

Ayıcıklı ve Kalpli Kutular

Hediye kadar paketlemesi de insanın yüzünü güldürür. Kalpli bir kutu sevdiğinize daha ilk anda mutluluk verecek ve hediyeyi merakla açacaktır. Kalpli kutunun içerisinde sevimli bir ayıcık, baş harfli kupa, paketinde fotoğrafınız bulunan tablet çikolata ve benzeri tüm hediyeler bir aradadır. Solmayan gül figürü, aşkınızın sembolü olmak için idealdir. Çikolataların lezzetine hemen varıp diğer hediyeleri her gün kullanabilmesi için sevdiğinize kalpli kutuda kişiye özel hediye seti verebilirsiniz. Hediye gibi çikolataları da tam sevdiğinizin damak zevkine uygun seçmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Fotoğraflı Kalpli Kutular

En özel anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz fotoğrafları yine en özel günlerde hediye olarak kullanabilirsiniz; ancak öyle tek fotoğraf çıkartmakla olmaz. Sevgilinizi mutlu edecek diğer küçük hediyeleri de düşünmelisiniz. Hem fotoğrafınızın olduğu hem de içi çikolata ve hediyelerle dolu kalpli bir kutuya ne dersiniz? Sade ve şık bir çerçevedeki fotoğrafınızın yanında kişiye özel hazırlanmış mum ve isminizin yazılı olduğu minik çikolata kavanozları harika bir seçim olabilir. Lezzetli dolgulu ve farklı aromalı çikolataları çok seveceğinize eminiz. Tüm özel gün kutlamalarında sevgilinize hediye edebileceğiniz birbirinden farklı hediye sepetleri için Tatlistan.com olarak hizmetinizdeyiz. Kalpli kutudaki minik ayıcığın da yüzleri güldüren ufak bir detay olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim.

Kişiye Özel Mum ve Makaronlu Hediye Seti

Çikolataların enfes dolgusu daha ilk ısırıkta mutlu eder. Çikolata sektörünün önde gelen ülkelerinden olan Belçika, dünya çapında meşhur olan kaliteli ve lezzetli çikolataları üretir. Biz Tatlistan olarak müşterilerimize en lezzetli çikolata deneyimini yaşatmak için kişiye özel, isimli, özel yapım, spesiyal ve özel gün çikolatalarımızın tümünde Belçika çikolatalarını kullanıyoruz. Hazırladığımız özel çikolata setlerimizi ise sizin ve sevdiklerinizin hoşuna gidebilecek hediyelerle tamamlıyoruz. Tercihini çikolatadan yana kullanmayan ancak tatlı severler için hazırladığımız makaronlu özel hediye setlerimizi çiçeklerle güzelleştiriyoruz. Dilerseniz isme özel tasarımı yapılan mum ve kolonya ile seti zenginleştirebilirsiniz. Lezzetli makaronlar yanında sevdiğinize güzel kokular ve kullanışlı hediyeler de verebilirsiniz. 

Yılbaşına Özel Hediye Çikolata Sepeti

Zaman çok hızlı geçiyor ve biz yeni yılı kutlamak için sevdiklerimizle bir araya geliyoruz. Yemeklerin yapıldığı eğlencelerin düzenlendiği bu özel günde hediye merasimleri olmadan olmuyor. Sevdiklerimize birlikte geçirdiğimiz yılı hatırlatacak ufak hediyeler vermek hem tatlı bir jest hem gelecek sene için de kullanışlı oluyor. Yılbaşı gecesini kalabalık bir grup şeklinde, ailecek veya sevdiğinizle baş başa kutlayacak olabilirsiniz. Güzel bir yemeğin ardından sıra tatlı faslına geldiğinde hediyenizi vererek sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Belçika kalitesine sahip çikolatalar özel yılbaşı çikolatası setleri içerisinde hem sevdiklerinizi hem sizi mutlu edecek. 

Tatlistan olarak tüm çikolatalarımızda en taze ve kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Belçika menşeili çikolata markalarının kuvertürlerinden yaptığımız şekilli, isme özel ve motifli çikolatalar tüm özel günlerde mutluluğunuza eşlik edebilir. 10’dan doğru geriye saydığımız ve yeni yılı heyecanla beklediğimiz yılbaşı günleri senede bir kere oluyor. En güzel hediyeleri ve lezzetli çikolataları hem kendiniz hem sevdikleriniz için alabilir ve bugünü unutulmaz kılabilirsiniz. 

Şık Tasarımlar

Sadeliği sevenlere, gold-siyah süslemelerle paketlenmiş yılbaşı setini almak çok iyi bir tercih olabilir. İçerisindeki yılbaşı ışığı, geyikli mum ve yılbaşı konseptli hediyeler evdeki şık süslemelerinize de uyum sağlayacak. Yılbaşı gününü unutulmaz kılacak hediyeler için tüm seçeneklerimizi gözden geçirmeyi unutmayın. Dilerseniz kalabalık aileler için hediye setinin yanında ekstra çikolata alabilirsiniz. Belçika çikolatalarının farklı aromalarından hazırlanan spesiyal çikolatalar, 16’lı, 25’li, ve 42’li paketlerde sunulur. Aileniz veya sevdiklerinizle geçireceğiniz yılbaşını tatlandırmak isterseniz tüm yılbaşı setlerine göz atmanızı öneriyoruz. 

Eğlenceli Hediyeler

Herkesin tarzı farklı dolayısıyla alınacak hediyelerde değişiyor. Tatlistan yılbaşı sepetlerinde eğlenceli ve şık tasarımlarıyla farklı konseptleri bulmak mümkün. Enfes çikolataların yanında Noel babalı taç ve gözlük, yılbaşı tasarımlı kupa, tombala ve diğer hediyeler eğlenceli bir gün geçirmeniz için ihtiyacınız olan her şey. Kırmızı renginin baskın olarak kullanıldığı bu hediye sepetinde ailenin her bir üyesi için hediye bulabilirsiniz. Çikolatanızı yerken tombala oynayabilir ve kahkahalar eşliğinde geri sayım için bekleyebilirsiniz. 

Özel Hediye Çikolata Sepeti Çeşitleri

Birinci sınıf kaliteden üretilen çikolatalarımızla birbirinden çeşitli hediyelikleri birleştiğimiz hediye çikolata sepeti ile özel günlerinizi tamamlayın. Hediye çikolata sepeti, birkaç farklı ürünün bir konsept altında bir araya gelmesinden oluşur. Sevgililer günü, yılbaşı, anneler günü gibi tüm özel günlerde çikolata sepetlerimizi tercih edebilirsiniz. Sadece özel günleri beklemeden içinizden geldiği bir anda da sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz. Uygun fiyatlardan satışa sunduğumuz özel hediye sepeti çeşitlerinden tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Dilerseniz doğum günü gibi kesin günler için ileri bir tarihe de sipariş verebilirsiniz. Kalite ve lezzetin buluştuğu adresimizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/ozel-gunlerde-gonderilebilecek-tatlistan-hediyeler linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: çikolata sepeti
Mayıs 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR