Özel Günlerde Gönderilebilecek Tatlistan Hediyeler

hediye çikolata

Çikolatalar, özel günlere lezzetleri ile eşlik ederler. Sayısız aroması ve şekli, çikolatayı her özel gün için mükemmel bir seçenek haline getirir. Çeşitli lezzetteki çikolataları kendinize veya sevdiklerinize alabilir ve mutluluğunuzu arttırabilirsiniz. Tatlistan çikolatalar, kaliteli kakaolardan yapılmıştır. Özenle hazırladığımız paketleri ve kutuları özel günlerinize anlam katar. Kişiye özel hediye olarak hazırlanabilen çikolatalar ve sunum şekilleri sayesinde sevdiklerinizin tam da zevkine uygun hediyeler alabilirsiniz. Sevgilinizle özel günlerinizi çikolata ile daha tatlı hale getirebilirsiniz. Yeni iş kutlaması, doğum günleri, söz ve nişan kutlamaları için kaliteli Tatlistan çikolatalarının size eşlik etmesine izin verin. Dilerseniz size ait özel günler için tasarım çikolata ve özel paketleme siparişi verebilirsiniz. Böylelikle sadece o özel güne ait bir hediye ile anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Kişiye Özel Hediye Seçenekleri

İki sevgili arasında birçok özel gün bulunur. En basitinden sevgililer günü, ay dönümü ve yıl dönümü çiftler arasında yaygınlıkla kutlanır. Sevgililer özel günlerde birbirlerine ufak jestler yapar ve hediye alırlar. 

Yıl dönümü bir ilişki için dönüm noktasıdır. Birlikte geçirilen uzun bir zamanın ve verilen emeklerin sembolüdür. Yıl dönümünde sevgilinize hediye alırken kararsızlıklar yaşayabilirsiniz; ancak Tatlistan yıl dönümü çikolataları ile yardımınıza koşuyor. İlişkinizin başladığı tarihi, isminizin baş harflerini ve kalpli süslemeleri içeren özel yıl dönümü paketleri, sevgilinize alabileceğiniz en lezzetli hediyelerin başında geliyor. İnternet sitemizdeki çikolataları inceleyebilir veya kişiye özel hediye için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bazen ilişkilerde kalp kırıkları yaşanabilir. Sevgilinizin gönlünü almak için ona kocaman bir kutu çikolata yollamaya ne dersiniz? İçten dilediğiniz bir özür yanında çikolatalı harflerle yazılan ‘beni affet’ yazısı, sevgilinizin gönlünü almak için atacağınız büyük bir adım olabilir. Ona ne kadar pişman olduğunuzu göstererek sizi affetmesini rica edebilirsiniz. İsterseniz kişiye özel hediye siparişi vererek sevgilinizin daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Eğer ortada özür dilenecek bir şey yoksa sadece romantikliğinizi göstermek için de Tatlistan çikolatalarını sevdiğinize gönderebilirsiniz. %100 Belçika çikolatalarından hazırlanan hediyeler ile mutluluğunuza mutluluk katabilir ve sevginizi tatlı bir biçimde gösterebilirsiniz.

Kişiye Özel Doğum Günü Hediyeleri

Dünyayla ilk defa tanıştığımız o özel gün ileride doğum günü olarak kutlanır. Sevdiklerimizin doğum günleri kendimizinki kadar özeldir. Onu mutlu etmek için türlü konseptlerde doğum günü kutlaması hazırlanır ve zevkine hitap edecek bir hediye alınır. Herkes doğum gününde pasta kesilmesini bekler. Peki, sevdiğinizin bu doğum gününde onu şaşırtmaya ne dersiniz? Muhtemelen bekleyeceği pasta yerine ona isminin yazılı veya fotoğrafının basılı olduğu bir çikolata kutusu gönderebilirsiniz. Eğer yanında olacaksanız çikolataların üzerine mum dikebilir ve yeni yaşını kutlayabilirsiniz.  ‘İyi ki doğdun’ ve ‘İyi ki varsın’ mesajlarını bu sene yaratıcı bir şekilde ona iletebilirsiniz. Balon ve hediye paketi şeklindeki çikolatalar sevdiğinizin yüzünü güldürürken ona lezzetli bir çikolata deneyimi yaşatacaktır. Tadından vazgeçemeyeceğiniz farklı aromalardaki Tatlistan çikolataları arasından doğum günü kutlanacak kişinin zevkine en uygun olanını bulmanız mümkün. Doğum günü dileklerinizi iletebileceğiniz not kartını hediyenize eklemeyi unutmayın. Dilerseniz doğum günü hediyesi için önceden sipariş oluşturabilir ve çikolataların gönderim tarihini ileriki bir gün için belirleyebilirsiniz. 

Yeni İş Kutlaması İçin Çikolatalar

Hayattaki yeni bir dönemin başladığı özel günlerden biri de yeni bir işe girildiği gündür. Bu sevinç dolu haberin alındığı gün hem kişi hem sevdikleri için çok özeldir. Bununla birlikte kişiye yeni iş kutlaması için gönderilecek hediye gönderme zamanı ilk iş günüdür. Sevdiğinizin, arkadaşınızın veya kardeşinizin yeni işini kutlamak için çalışma yerine özel paketlenmiş lezzetli Tatlistan çikolatalarından yollayabilirsiniz. Birbirinden farklı meslek konseptlerine uygun hazırlanmış çikolata şekilleri ve paketleriyle bu özel güne en uygun hediyeyi siz verebilirsiniz. Sevdiğinizin hem lezzetli çikolatalar yiyeceği hem de bu ince davranışınızla mutlu olacağı gün için siparişlerinizi bekliyoruz. Sipariş verildikten sonraki 1 iş günü içerisinde yollanan çikolatalar taptaze bir şekilde sevdiğinize ulaşır.

Yılbaşı Çikolataları ile Kişiye Özel Hediye

Yeni yıl kutlamaları dünyanın her yerinde coşkuyla yapılıyor. Çam ağacının altına her bir kişi için alınan özel hediyeler diziliyor ve 10’dan geriye sayılacak o özel an bekleniyor. Yılbaşına konseptine uygun şekillerde hazırladığımız çikolatalar bu özel günün en tatlı hediyeleri olabilir. 16’lı, 25’li veya 42’li çikolata kutularında bulunan spesiyal çikolatalar, kalabalık yılbaşı kutlamaları için idealdir. El yapımı Belçika çikolatalarından hazırlanan yılbaşı paketleri ile yılın son gününü unutulmaz kılabilirsiniz. Kişiye özel hediye almak istiyorsanız, çikolata kutusuna isme özel tasarım yaptırabilirsiniz. Yılbaşını sevdiklerinizden ayrı geçiriyorsanız onlara özenle paketlenmiş üç boyutlu kardan adam veya çam ağacı çikolatalarından gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gereken en beğendiğiniz çikolatayı seçip sipariş vermek! 

Bebek Çikolataları 

Bebeğinize kavuştuktan sonra sağ salim atlatılan bu dönem için kutlama yapmayı istemek en doğal hakkınız. Bebeğinizin isminin yazılı olduğu çikolatalarsa elbette bugün için en ideal ikramlıklar… Doğum sonrasında hastaneye gelecek ziyaretçilere bu özel günden bir hediye vermek istiyorsanız bebek çikolatası tercih edebilirsiniz. Geniş ürün yelpazemizden damak zevkinize en uygun çikolatayı seçebilir ve paketlemeyi özelleştirebilirsiniz. İster sade ister gösterişli bebek çikolatalarının süslemelerinin hepsinde pleksi aksesuar kullanılmaktadır. 

Bebeğiniz için özel günlerde sevdiklerinizle bir arada olmak ve o günü mutlu bir şekilde anımsamak istersiniz. Bebek mevlitleri, baby shower partileri ve diş çıkarma kutlamaları için çikolataları tercih edebilirsiniz. Bebek çikolatası siparişlerinizi düzenlediğiniz organizasyonun konseptine uygun olarak seçebilirsiniz. Paketlerin rengini mavi, pembe, yeşil veya dilediğiniz bir renkte seçerek üzerlerine bebeğinizin ismini yazdırabilirsiniz.  Bebek arabası veya biberon şekilli çikolatalar da seçenekleriniz arasındadır. Kalitesi, farklı tasarımları ve unutamayacağınız lezzeti ile Tatlistan çikolataları özel günleriniz için harika bir ikramlık olacaktır.

Kişiye Özel Hediye Çikolatalar

Sevgililer günü, yılbaşı, anneler günü gibi dünyaca kutlanan özel günler yanında yeni iş, baby shower veya doğum günü gibi kişiye özel kutlanan birden fazla özel gün vardır. Özel günlerde kişiye özel hediye tasarımları için Tatlistan.com olarak hizmetinizdeyiz. El yapımı en taze ve kaliteli çikolatalardan yapılma hediyeler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Örnek siparişlerden birini seçebilir veya onlardan ilham alarak kendi tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Çikolataları tamamen kişiye özel şekillerde ve paketlemelerde hazırlıyor, en özel günlerinizde yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tasarım isteğinizi ödeme bize ulaştıktan sonra hayata geçirmeye başlıyoruz. Kişiye özel hediye tasarım çalışması yapıldıktan sonra onayınıza sunuluyor ve siparişin son hali sizlerle paylaşılıyor. Size ait özel günlerde hediyenizi en az 2-4 gün önceden sipariş etmenizi öneririz. Sevgililer Günü, Anneler Günü veya Kadınlar Günü gibi yoğunluk yaşanabilecek özel günlerde kişiye özel hediye için lütfen en az 1 hafta önceden sipariş veriniz.

El yapımı çikolatalarımızda hiçbir katkı maddesi kullanılmaz. Çikolata sektörünün lideri olan Belçika menşeili Callebaut markasının 1. Sınıf kalitedeki kuvertürleri kullanılarak özel tasarım çikolatalarınız hazırlanır. Türkiye’nin her yerine gönderim yapılır. Erime ve kırılma gibi olaylara karşı tüm önlemler alınarak paketleme yapılır. Kişiye özel hediye tasarımlarınız için bizimle Instagram, WhatsApp veya mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. 

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/anneler-gunu-hediyesi-cikolata-cesitleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: hediye gönder
Mayıs 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR