Anneler Günü Hediyesi Çikolata Çeşitleri

anneler günü çikolatası

Güneşli bir Mayıs pazarına uyandığınızda annenize tüm işleri için bir mola vermesini söyleyebilirsiniz. Sonuçta anneler günü yılda bir gün oluyor. Ellerinizle hazırladığınız köpüklü bir Türk kahvesinin yanında çikolata kutusuyla onu şaşırtabilirsiniz. İsminin ve fotoğrafının olduğu çikolata kutusu onu daha ilk görüşte şaşırtabilir! Tatlistan spesiyal çikolatalar, anneler günü hediye seti veya çikolatalı harflerle yazılmış tatlı kelimeler, onu mutlu edecek diğer seçenekler arasındadır. Uzakta olan ve hediyeyi bizzat veremeyecekler siparişlerini direkt olarak anne evine yollayabilirler. Hediyenin gönderileceği kişiye herhangi bir fatura veya sms gönderilmemektedir. Lezzetli bir anneler günü hediyesi yanında annenize ne kadar değerli ve güzel olduğunu hatırlatacak duygusal cümleler söylemekten kaçınmayın. Bir not kartı ekleyin ve hediyenizi daha da anlamlandırın. En nihayetinde bu özel günde anneniz tatlı bir hediyeyle birlikte iki çift tatlı sözü duymayı hak ediyor! ☺

Annelerin En Güzeli Çikolatası

Herkesin annesi en özeli en güzelidir. Onlar bir gün değil her gün özeldir; ancak bazı günlerde ne kadar özel olduklarını onlara tekrar hatırlatabiliriz. Lezzetli Belçika çikolataları annenizi anneler gününde şımartmanın en iyi yollarından biridir. Belçika menşeili Callebaut markasından yapılmış olan ‘Annelerin En Güzeli’ çikolatalı harflerle ve tatlı mı tatlı papatyalarla birlikte kutuyu dolduruyor. Annenize en güzel onun olduğunu çikolatalı harflerle yazılmış bir şekilde gösterebilirsiniz. Annemin favorisi madlen çikolatadır diyorsanız anneler gününe özel paketlemeleriyle madlen çikolata kutumuzu tercih edebilirsiniz. 32 adet sargılı ‘Annelerin En Güzeli’ yazan madlen çikolatalarımızda Melodi markası kullanılmıştır. Annenize en özel ve güzel hissettirecek hediyeye karar vererek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Siparişleriniz bize ulaştıktan 1 iş günü sonrası kargoya verilir ve size en taze şekilde ulaşır.

Hem Çocuk Hem Kariyer Yapan Kadınlara Anneler Günü Hediyesi

Annelik yeterince emek isteyen bir zanaat değil mi? Çocuğunu büyütmek için gecesini gündüzüne katan annelerimizi düşünelim. Hem çocuk yapıp hem kariyer yapmanın imkansız olduğunu söyleyenlere inat ikisini de yapan annelerimizden bahsediyoruz. Anneler gününde annenize ufak bir dinlenme molası yaratabilir ve lezzetli çikolatalarla anı güzelleştirebilirsiniz. Callebaut markalı çikolatalı harflerle yazılan ‘çocuk da yaparım kariyer de’ cümlesi günün anlam ve önemine uygun olacaktır. Taptaze çikolataların tadını annenizle çıkarken geçmişi yad edebilir; ondan hem çocuk hem kariyer nasıl yapılırmış öğrenebilirsiniz. Sonuçta hem çocuk büyüten hem de kariyer yapan başarılı bir kadından dinleyecek çok hikaye öğrenecek çok şeyimiz var!

İsimli Fotoğraflı Spesiyal Çikolatalarla Anneler Günü Hediyesi 

Çikolata denildiğinde akla ilk gelen ülkelerden biri Belçika’dır. Kaliteli kakaolardan yapılmış el yapımı Belçika çikolataları birbirinden farklı aromalarıyla spesiyal koleksiyonlarımızda buluşuyor. Yer fıstıklı, kahveli, bademli, Hindistan cevizli ve diğer farklı lezzetli aromalarıyla spesiyal çikolatalarımızı 16’lı, 25’li veya 42’li kutularda satın alabilirsiniz. Anneler günü hediyesi için çikolata kutusunu özelleştirebilirsiniz. Kutunun içerisindeki çeşitli görüntüleriyle kaliteli kakaolardan hazırlanmış çikolataları bir kere yediğinizde tadını unutamayacağınızı garanti ediyoruz.  Kişiye özel isim ve fotoğraf tasarımlı spesiyal çikolatalarla annenize uzun ömürlü bir hediye verebilirsiniz. Üstelik lezzetli çikolatalar bittiğinde bile anneniz, isminin ve birlikte fotoğrafınızın yer aldığı kutuyu evin en güzel köşesinde sergileyebilir. Her sene anneler gününde alacağınız fotoğraflı spesiyal çikolata kutularıyla bir fotoğraf köşesi yapabilir ve yıllar geçtikçe güzel günleri anabilirsiniz. 

İsimli ve Çiçek Tasarımlı Spesiyal Çikolatalar

Belçika’nın en lezzetli anneye hediye çikolata hazırlanmış spesiyal koleksiyonlarımızı inceleyerek annenizin damak zevkine en uygun çikolata kutusunu seçebilirsiniz. Bitter seven annelerimizi tabi ki unutmadık! Vişneli bitter, fındık dolgulu veya krançlı içerikleriyle hediye edeceğiniz çikolataların lezzeti bir başka olacak. Sadeliğin modern çizgilerle buluştuğu kutu tasarımlarını sevenler için 9’lu, 16’lı, 25’li ve 42’li kutular hazırladık. Kişiye özel isimli çiçek tasarımlı spesiyal çikolatalar ile annenize lezzetli anlar hediye edebilirsiniz. Annenizin ismini kutunun üzerine yazdırabilir, çiçek ve çizgi desenlerinin arasında şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Belki annenizin evlenmeden önce kullandığı soy ismini yazarak ona ufak bir jest yapabilirsiniz. Kişiye özel tasarımlar yaparak hazırladığımız hediyelere notunuzu ekleyebilir ve isminizi yazabilirsiniz. Böylelikle anneniz çikolata kutusuyla birlikte anneler günü notunuzu da saklayabilir. 

Eşinize İlk Anneler Günü Hediyesi Olarak Çikolata Alın!

Anneliği ilk defa tadan birinin yaşadığı duygular tarif edilemezdir. Hele ki bebeğiyle ilk defa anneler günü kutlayacak bir kadın düşünün. Ona ilk anneler günü hediyesi olarak mutluluğunu arttıracak çikolatalar alabilirsiniz. Ballı, tahinli, giandujalı ve çilekli çikolatalar bebeğine kısa süre önce kavuşmuş bir anne için en tatlı ve lezzetli çikolatalardır. Belçika’nın kaliteli kakaolarından üretilen, aromalarına doyum olmayan spesiyal çikolatalar 16’lı, 25’li, 42’li kutularda satışa sunulur. Anneler günü hediyenizi daha unutulmaz kılmak için eşinize özel isimli ve fotoğraflı tasarımları tercih edebilirsiniz. Minik ailenizin yer aldığı fotoğrafı çikolata kutusunun üzerinde görecek eşinizin şaşkınlığı da mutluluğu da çok olacak. Eğer ilk anneler günü hediyesini kızınıza, kardeşinize veya çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza alıyorsanız en özel fotoğraflarınızdan birini seçmenizi öneriyoruz. Unutulmayacak tattaki Belçika çikolataları bittiğinde isimli ve fotoğraflı çikolata kutusu, en son ne hoş bir anneler günü kutlaması yaptığınızı hatırlatacak.

İsme Özel Anneler Günü Hediyesi 

Kırmızı rujundan ve topuklu ayakkabısından vazgeçmeyen annelerimize en tatlı en lezzetli çikolataları hazırladık. En az onlar kadar şık paketlenmiş özel çikolata kutusunun içinde ruj, topuklu ayakkabı, elbise şekilli ve çikolatalı harfli isme özel tasarımlı çikolatalar bulunur. Belçika’nın en lezzetli ve el yapımı çikolatalarından olan Callebaut markası kullanılmıştır. Kıpkırmızı kocaman kalp şeklinde bir çikolatayla annenizin kalbini tekrar kazanabilirsiniz. Hem şık hem lezzetli bir anneler günü hediyesi için aynı paketin içerisinde yer alan çikolatalı harflerle annenizin ismini yazdırabilirsiniz. İsterseniz içerisinde kraliçe tacı veya papatya olan Tatlistan anneler günü çikolatalarından seçerek hediyenizi daha da süslü bir hale getirebilirsiniz. Üstelik kırmızı ve pembe renk çikolata seçenekleriyle hediye seçiminizi annenizin en sevdiği renge göre yapmak çok kolay.

En Lezzet Dolu Anneler Günü Hediyesi Tatlistan.com’da!

Anneler günü hediyesi olarak hazırladığımız tüm çikolatalarımız en kaliteli Belçika markaları kullanılarak hazırlanmıştır. Tatlistan.com olarak size en lezzet dolu anneler günü hediyesi almanız için hizmet veriyoruz. Anneler gününde alacağınız herhangi bir kullanılabilir hediye yanında yenilebilir enfes Tatlistan çikolataları annenizi mutlu edecektir. Eğer ki anneme dolu dolu bir hediye almak istiyorum derseniz anneler gününe özel hazırlanan hediye setini tercih edebilirsiniz. İsme özel tasarlanan mum ve kolonya, lokum, kahve ve çikolata çeşitleriyle dolu özel hediye seti siyah kalpli kutu içerisinde gönderilmektedir. 

Tatlistan.com olarak sevdikleriniz için en lezzetli ve kaliteli hediyeleri hazırlamanın yanında tasarımı şık sevdiklerinizin her zaman kullanabilecekleri paketlemeler yapmak hedeflerimizden biridir. İster anneliği hayatının merkezine koymuş kadınlar ister iş hayatı ve anneliği bir arada sürdüren kadınlar olsun her kadın değerlidir. Onlara ne kadar özel ve güzel olduklarını hatırlatmak için özel günleri beklememize gerek yok; ancak senede bir kutlanan anneler gününde onları heyecanlandıracak sürprizler yapabiliriz. Özelleştirilebilir anneler günü hediyesi seçenekleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/kuvertur-cikolata-nedir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: anneye hediye
Mayıs 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR