Yeni İş Tebrikleri İçin Çikolata Seçenekleri

yeni iş çikolatası çeşitleri

Tebrik kutlaması için o kişiyi önemsediğinizi gösteren düşünceli bir hediye ve birkaç cümleden daha iyisi yoktur. Hele ki söz konusu yeni bir işe başlamaksa mutluluğu paylaştığınızı göstermenin yolları çeşitlidir. Kim yeni bir işe başladığında tebrik hediyesi almak istemez ki? Belçika menşeili kuvertürlerden hazırlanan yeni iş çikolatası, sevdiğinizin veya arkadaşınızın hayatında başladığı yeni dönem için uygun bir hediyedir. Belki uzun zamandır bekledikleri belki de aniden gelişen bir haberle hayatlarının en sevindirici haberini almışlardır. Bu özel günde lezzetli çikolatalarla kutlama yapmayı sevmeyecek insan çok nadirdir. Çeşitli meslek gruplarına hitap eden yeni iş kurumsal çikolata ile hem görsel hem damak zevkine hitap eden bir hediye verebilirsiniz. İster arkadaşınız ister çocuğunuz olsun hediyenizi özelleştirerek daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz. 

Yeni İş İçin Kutlama Yapmanın En Güzel Yolları

Yeni işe başlamak üzere olan bir tanıdığınız olabilir. Onlara şans dileyin ve kişiye özel yeni iş çikolatası ile tebriklerinizi iletin. Yeni bir işe başlamak hem gergin hem de heyecanlı olabilir. Gergin anlarda aroması bol lezzeti enfes çikolatalardan yemek, ruh halini düzeltmede etkilidir. Sonuçta boşuna dememişler: çikolatanın mutlulukla bir ilgisi olmalı! Sevdiğinizin ilk iş gününde kişiye özel hazırlanan çikolatalardan sipariş ederek gününü güzelleştirebilirsiniz. Masasına gelecek çikolata ile başta şaşıracak sonra mutlu olacak. İlk hevesi ve heyecanı paylaşmanın en güzel yollarından birine kaliteli ve uygun fiyatlarla Tatlistan.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni iş çikolatası hediyenizi iş yerinde değil de hazırladığınız partide hediye etmek isteyebilirsiniz. Şekilli veya isme özel çikolatalar yanında kişiye özel hediye sepetleri de seçenekler arasındadır. Fotoğraf baskılı bir çikolata kutusu veya özel tasarım paketlemelerden başka bir hediye arıyorsanız hediye sepetlerine göz atabilirsiniz. Birden fazla hediyenin ve lezzetli çikolataların aynı konsept altında bir sepette veya kutuda toplanmasıyla hazırlanan hediye sepetleri, tüm özel günlerinizde olduğu gibi yeni iş tebriklerinde de en iyi seçeneklerden biridir. 

Meslek Gruplarına Göre Yeni İş Çikolatası

Meslek grupları çok çeşitliyken arkadaşıma veya sevdiğime nasıl yeni iş çikolatası gönderirim diye dertlenmeyin. Tatlistan.com olarak en popüler meslek gruplarından özel meslek gruplarına kadar herkesi düşünerek paketleme yapıyoruz. Örneğin doktorlar için hazırlanan stetoskop, iğne ve ilaç şekilli çikolatalar sevdiğinizin yüzünü güldürecek ve ona özel hissettirecek. Eğer bu hediyeyi sadece o kişiye özel yapmak isterseniz çikolatalı harflerle isminin yazılacağı kişiye özel isimli paketleri tercih edebilirsiniz. 

Müzisyen, iş insanı, müteahhit ve değişik birçok meslek grubuna özel hazırladığımız çikolatalar ile sevdiklerinize güzel bir iş hediyesi almanızı kolaylaştırıyoruz. İnce ve düşünceli hareketinizin yanında lezzetli mi lezzetli çikolatalar ile sevdiğinizin yeni iş günlerini çok özel kılabilirsiniz. Klaket, mikrofon, kredi kartı ve daha birçok mesleki figürü çikolatalarla birleştiriyoruz. Böylelikle ortaya hem eğlenceli hem unutulmaz hediyeler çıkıyor. Birçok meslek grubuna hitap ettiğimiz yeni iş çikolatası sayfamızdan örnekleri inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Eğer tamamen yeni bir şekilde veya tasarım çikolata istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çikolataların şekli kadar paketin sunumu da yeni iş çikolatası verirken bir hayli önemlidir. Spesiyal çikolatalardan oluşan kutuları seçerseniz dış paketlemelerini fotoğrafla veya isimle süsleyebilirsiniz. Dilerseniz avukat, doktor veya hemşire gibi grafik tasarım fotoğrafların altına tanıdığınızın ismini yazdırabilirsiniz. Çikolatalar bittikten sonra dahi sevdiğinize yeni işini hatırlatacak ve saklayabilecekleri hediyeler verebilirsiniz. Kişiye özel tasarım ile hediyenizi detaylandırabilir veya yalnızca aranızdaki bir sembolü, muhabbeti veya espriyi çikolatalı hediyenizde birleştirebilirsiniz.

Kurumsal Yeni İş Çikolatası

Farklı boyutlardaki ve dizaynlardaki yeni iş çikolatası, arkadaşınıza veya çocuğunuza en doğru hediyeyi almada yardımcıdır. Çikolatayı çok sevenler için büyük 42’li paketleri, ağzımız tatlansın ama fazla tatlı da olmasın diyenler için 9’lu paketleri öneriyoruz. Dilerseniz 16’lı ve 25’li paketleri de seçebilirsiniz. Farklı adet seçenekleriyle yeni iş için hediye edilecek çikolataları sevdiğinize en uygun şekilde satın alabilirsiniz. Daha fazla sayıda ve özel tasarımla hazırlanan kurumsal yeniş iş çikolatası için bizimle iletişime geçebilir ve internet sitemizde yer alan örnekleri inceleyebilirsiniz. 

Yeni İş Kutlaması İçin Alınacak Hediyeler

Sevdiklerinizin bayılacağı çikolata paketleriyle onları ne kadar düşündüğünüzü gösterebilirsiniz! Yeni işe giren kişiyi tebrik etmenin birden çok yolu vardır; ancak karşınızdaki kişiyi tanıyor ve tam ona göre bir hediye almak istiyor olabilirsiniz. Çikolatadan vazgeçemeyen veya stres anında çikolata yiyen bir tanıdığınız varsa yeni iş çikolatası tam yerinde bir hediye olacaktır. Lezzetli tadının yanında kişiye özel paketlemeleriyle çikolata kutuları, tek bir hediye olarak veya aldığınız başka bir hediyenin yanına ikinci bir hediye olarak tercih edilebilir. Sade tasarımdan vazgeçmeyenler için klasik paketlerdeki yeni iş çikolataları seçilebilir. Tercih edenler ise paket tasarımını özelleştirerek çikolata kutusunu saklanabilecek veya yeniden kullanılabilecek alternatif bir hediyeye de çevirebilir.

Tatlistan olarak tüm ürünlerimizi en taze ve kaliteli şekilde üretiyoruz. Callebaut gibi çikolata sektörünün öncüsü Belçika menşeili markaları kullanıyoruz. Sipariş vermeden önce seçtiğiniz çikolata paketinin sayfasından çikolatanın aromalarını görüntüleyebilirsiniz. Hindistan Cevizli, bitter ganajlı, çilek dolgulu, portakal pralinli ve Türk kahveli daha birçok çeşitte spesiyal çikolatayı yeni iş çikolatası şeklinde hazırlayarak hediye edebilirsiniz. Hediye yolladığınız kişiye hiçbir şekilde SMS veya bilgilendirici mail yollanmamaktadır. Sürpriziniz bozulmadan sevdiklerinize en taze hediyeleri verebilmenin keyfi bir başkadır. Kaliteden ödün vermeden her bütçeye uygun fiyatlarla hazırladığımız çikolata setlerini inceleyebilir ve yeni işe başlayan tanıdığınıza en doğru hediyeyi alabilirsiniz.

Arkadaşa Yeni İş Çikolatası

En yakın arkadaşınızın veya uzun süredir birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız yeni bir işe başlıyor olabilir. Kişiye özel hazırlanabilen yeni iş çikolatası ile ona en iyi dileklerinizi iletebilirsiniz. Lezzetli ve birbirinden farklı aromalardan oluşan çikolata kutuları, ağızlarını tatlandıracak ve aynı zamanda unutulmayacakları çok düşünceli bir hareket olacaktır. El yapımı Belçika çikolatalarından hazırlanan kutuları meslek gruplarına göre dizayn edilmiş hazır örneklerden seçebilir veya tamamen kişiye özel şekilde tasarlayarak bize iletebilirsiniz. 

Çikolata kutularına ekleyebileceğiniz not kartları ile çikolatalar bitse bile arkadaşınıza her zaman saklayabileceği ufak bir hediye daha vermiş olursunuz. Şekilli, figürlü veya kişiye özel isimli çikolatalardan seçerseniz not kartına hislerinizi anlatan duygusal bir not bırakabilirsiniz. Benzer şekilde seçiminizi spesiyal çikolatalardan yaparsanız o kişiye ileteceğiniz tüm özel notlar için de dilek kartını kullanabilirsiniz. 

Yeni İş Çikolatası ve Kolonya Seti

Tatlistan olarak hangi çikolatayı sipariş etmiş olursanız olun; hepsini taze bir şekilde yapıyor ve özenle paketliyoruz. Türkiye’nin her yerine gönderim yapmaktayız. Arkadaşınızın veya çocuğunuzun yeni işe başlama tarihi netse siparişinizi ileriki bir tarihe oluşturabilirsiniz. Böylelikle bu özel günü atlamamış ve aynı zamanda hala en taze çikolataları sevdiğinize hediye etmiş olursunuz. Polis haftası, avukatlar günü veya öğretmenler günü gibi özel meslek günlerinde hediye vermek ince bir davranıştır. Çikolatalar ile birlikte hazırlanan kolonya setini seçenekler arasında bulundurmayı unutmayın. Güzel kokusu ve isme özel tasarımıyla ile ister özel günde ister yeni iş kutlamasında harika bir seçenektir.

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/hediye-cikolata-sepetleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: yeni iş çikolatası
Mayıs 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR