Yeni Doğan Bebekler İçin Çikolata

bebek çikolatası

Yeni bir bebeğin dünyaya gelmesi o kadar değerlidir ki ilk gün kutlamaları ve yaş kutlamaları da bir o kadar önem kazanır. Bebeğin doğduğu gün hastane odası süslenir ve ziyarete gelenlere bebek çikolatası dağıtılır. Böylelikle sonraki günler de tıpkı çikolata gibi tatlı ve lezzetli geçer. Tercihe bağlı olarak bebeğin kırkı çıktıktan sonra evde etkinlik düzenlenebilir. Süslemelerin yapıldığı bu etkinliğe yine birbirinden tatlı paketlemeleri ile bebek çikolatası eşlik eder. Babyshower, doğum günü ve bebeğiniz için kutlamak istediğiniz tüm özel günlerde farklı paketleme seçenekleriyle bebek çikolatasını tercih edebilirsiniz. Bebeklere alınabilecek hediyeler ve kutlamaların ikramlığı olarak bebek çikolataları her yeni aile listesinin başında yer alıyor. Konsepte uygun paketlemeleriyle çok şık duracağına ve her türlü etkinliğe lezzet katacağına şüphemiz yok!

Yeni Doğan Bebek İçin Hediyeler

Yeni doğan bebek için yapılan hastane veya ev ziyaretlerine ailenin sevincine ortak olmak amacıyla hediye götürülür. Ufak ya da büyük fark etmeden ailenin sevincini paylaşabileceğiniz ve bebekleri için iyi dileklerde bulunabileceğiniz bir hediye olması çok yerinde olacaktır. Bebek çikolataları hem görünümleri hem de lezzetleriyle mükemmel bir hediye olabilirler. Eğer doğum yapan kişinin yakınıysanız onunla konuşarak planlarını sorabilir, görev dağılımı yapabilir ve bebek çikolatası kısmını siz alabilirsiniz. Tatlistan sayesinde seçeceğiniz bebek çikolatası arkadaşınızı mutlu edecek ve kutlamaya renk katacaksınız.

Bebek Çikolatası Nedir?

Bebek çikolatası, bebekler için özel olarak yapılan tüm etkinliklere eşlik edebilen özel tasarım çikolatalardır. Çikolatanın kalitesi yanında şekli ve paketlemesi de bir o kadar önemlidir. Etkinliğin konseptine uygun paketlemeler ve süslemeler sayesinde katılımcıların unutamayacağı harika bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Tatlistan.com olarak bebeğin cinsiyetine uygun olarak yaptırabileceğimiz paketlemeleri düşündük ve sizler için bir koleksiyon hazırladık. Şekilli çikolatalardan harfli paketli çikolatalara kadar farklı örnekler için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz özel sipariş ve istekleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Babyshower İçin Alınacak Bebek Çikolatası

Babyshower partileri bebeğin gelişini kutlamakla birlikte bir kadının anneliğe ilk adımını da kutlar. Güzel elbiseler, süslemeler, hediyeler ve ikramlarla dolu bu partide en mutlu anlar yaşanır. Heyecanlı ve sevimli anlara eşlik edecek tatlı mı tatlı ikramlardan biri de bebek çikolatasıdır. Belçika kuvertürlerinden hazırladığımız bebek çikolataları tekli ve genellikle kare olarak paketlenir. Fiyonklu, pleksili veya karakterli paket süslemeleri herkesin yüzünü güldürecek kadar sevimlidir. Kaliteli markalar kullanılarak hazırlanan Tatlistan bebek çikolatası, çeşitleriyle birlikte yapacağınız herhangi bir konseptteki babyshower partisi için uygundur. Mavi, pembe veya istediğiniz renk paketteki bebek çikolatalarını süslü masanın ortasına koyarak aynı zamanda fotoğraflar için hoş bir dekor yaratabilirsiniz.

Kızlar İçin Bebek Çikolatası

Güzeller güzeli bir kız çocuğu dünyaya getirdiniz ve ne kadar şanslı olduğunuzu sevdiklerinizle paylaşmak istiyorsunuz. Bu özel günde, dostlar ve alınacak hediyeler minik kız bebeğini kucağına alan bir annenin mutluluğunu bir o kadar arttıracaktır. Kız bebeğin yaydığı o güzel enerjiye pembeler, morlar ve turuncular eşlik edebilir. Kalpli, pelüş ayıcıklı, fiyonklu veya çizgi film karakterli süslemelerse ortamdaki enerjiyi yükseltecek türdendir. Bununla birlikte zarif bir tasarım için bebeğin isminin yazdığı çiçekli paketlemeleri düşünebilirsiniz. İkramlık olarak üzerinde kızınızın ismi yazan bebek çikolatalarını verebilirsiniz. Paketler içerisinden çıkacak biberon, minik bebek ayağı ya da bebek arabası gibi sevimli figürler herkesi şaşırtabilir. Kız bebek çikolatası kızınızın gelişini kutlamak için tercih edebileceğiniz diğer çikolata çeşitlerindendir. 

Erkekler İçin Bebek Çikolatası

Erkek bebek çikolatası denildiğinde akla ilk gelen mavi renk, tüm kutlamalarınızın konseptine yakışabilir. En mutlu anları sevdiklerinizle paylaşırken Tatlistan erkek bebek çikolatası ile aynı zamanda görsel bir şölen yaratabilirsiniz. Kral tacı, araba veya bebeğinizin isminin yazılı olduğu paketlerle erkek çocuğunuza kendini daha doğduğu ilk andan itibaren özel hissettirebilirsiniz! Emir, Ozan, Burak ve daha nice ismi erkek bebek çikolatası üzerine yazdırabilirsiniz. Daha sade bir tasarım isterseniz sadece baş harfini kullanabilirsiniz. Yaratıcı desenler ve fikirler için bizlerle iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Bu özel ve mutlu gününüzde size eşlik edecek olmaktan gurur duyuyoruz.

İkiz Bebek Çikolatası 

Kontrol için doktora gittiğinizde tek bir çocuğunuzun değil ikizlerinizin olacağını öğreniyorsunuz! Yaşayacağınız heyecanı, mutluluğu ve şaşkınlığı düşünün. Tek yumurta veya çift yumurta ikizi olacak çocuklarınız için güzel bir parti düzenlemeyi istemek elbette en doğal hakkınız! Partiye yakışacak mavi ve pembe ikiz bebek çikolataları, biberon, minik bebek ayağı ve daha birçok sevimli şekli olan çikolataları sizler için hazırlıyoruz. Farklı isimlerdeki bebeklerinize ayrı çikolatalar yaptırabilir veya baş harflerini tek bir çikolata paketi üzerinde yan yana kullanabilirsiniz. Zengin paketleme seçenekleriyle ikiz bebekleriniz için harika çikolatalar yaratabilir ve sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanı tatlandırabilirsiniz. 

İsimli Bebek Çikolatası 

İsimlerimiz enerjilerimizi ve kişiliklerimizi etkilerken toplumda nasıl hitap edileceğimizi de belirler. Yeni doğan bebeğe konulacak isim konusunda aileler genellikle çıkmaza düşer. Hem keyifli hem zor bir süreç olabilen isim koyma merasimi tamamlandığında ise herkes yeni gelecek bebeğe ismiyle seslenmeye başlamıştır bile. Bebek çikolatalarına bebeğin ismini yazdırmak hem onu yeni tanıyacaklar için öğretici hem de kutlama açısından neşe vericidir. Üzerinde bebeğinizin isminin yazdığı bebek çikolatalarını pusetli, patikli veya ayıcıklı şekillerle süsleyebilirsiniz. Sade, neşeli veya şık tasarımlardan dilediğinizi seçebilir ve bebeğinizin ismini davetlilerinize gururla gösterebilirsiniz.

Şekilli Bebek Çikolatası 

Hiçbir katkı maddesi olmadan üretilen el yapımı Tatlistan çikolatalarında %100 Belçika kalitesine sahip markalar kullanılır. Spesiyal ve madlen çikolatalar yanında özel günlerinizde size eşlik edecek şekilli çikolatalar da bulunur. Yeni doğan bebeğin gelişinin kutlamak için hazırlanan kutlamalarda biberon, bebek arabası veya bebek dolabı şeklindeki çikolatalarla tatlı ve sempatik anlar yaratabilirsiniz. Şekilli çikolatalarla birlikte bebeğinizin ismini çikolatalı harflerle yazdırabileceğini de söyleyelim.

Bebek Çikolatası Tatlistan Paket Çeşitleri 

Mutluluğun, heyecanın ve sevginin paylaşılacağı günde ikramlık bebek çikolatalarını süslemelerle özelleştirebilirsiniz. Yeni doğan bebeğinizi nazardan korumak için nazar boncuklu bebek çikolatası paketlerini seçebilirsiniz. Klasik bir görünümden sıyrılmak ve paket tasarımlarını özelleştirmek isterseniz hem erkek hem kız bebekler için taç detaylı çikolata paketlemeleri sevilen ve beğenilen modellerden biridir. Kağıt kaplama, sargı ve pleksili çeşitleriyle kendinize ve etkinlik konseptine en uygun bebek çikolatalarını bulacağınıza inanıyoruz.  

Kaliteli Belçika çikolatalarının yanında bebek çikolatalarında Melodi markasını kullanmayı tercih ediyoruz. Siz annelere ve babalara hayata bir aile olarak devam ettiğiniz günlerde en lezzetli, kaliteli ve katkı maddesi olmayan çikolataları sunmayı önceliğimiz biliyoruz. Bebeğinize yıllar sonra göstereceğiniz fotoğraflardaki şık bebek çikolatalarını Tatlistan adıyla görmenin hayalini kuruyoruz. Eğlenceli, neşeli ve sevimli bebek çikolatası paketlerinin yanında şık paketlemeler için kuğu şekilli ve pleksili seçeneklerini gözden geçirmenizi mutlaka öneriyoruz. 

Yeni doğan bebeğiniz için sağlıklı, anne ve babalı ve hep birlikte olacağınız mutlu günler diliyoruz. Bebek çikolatası ile ortamı lezzetlendirmeyi, konuklarınıza şık ve tatlı ikramlarda bulunmayı ve sıcacık bir yuvanın tadını çıkarmayı unutmayın! 😊

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/kurumsal-cikolata-secenekleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: bebek çikolatası
Haziran 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR