Kurumsal Çikolata Seçenekleri

kurumsal çikolata seçenekleri

Kurumsal çikolata hediyeleri, iş bağlantılarınıza yatırım yapmanın ve onlara en sevdikleri çikolataları göndererek karşılıklı başarınızı kutlamanın en harika yollarından biridir. Müşterilerinizi ve çalışanlarınızı işleri için teşvik etmenin daha tatlı ve lezzetli bir yolu olamazdı! Tatlistan’da kurumsal çikolata hediyeleri isme özel paketleme veya şirket logosu kullanarak hazırlanabilmektedir. Tüm önerileriniz ve istekleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şirket olarak kutlayacağınız tüm özel günlerde veya yapacağınız jestlerde yanınızda olmaktan gurur duyarız.

Kurumsal Hediye Kimlere Gönderilir?

Çalışma modellerinin dönüşüme uğradığı bir devirdeyiz ve uzaktan çalışmak kimi zaman zorlayıcı olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla veya yöneticilerinizle kurduğunuz ilişkiye samimiyet ve lezzet katmak ister misiniz? Tatlistan çikolatalarıyla yollayacağınız kurumsal hediyelerle tanıdıklarınızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz. Kim buna hayır diyebilir ki? Çalıştığınız ofiste kutlanacak özel günler için de kurumsal çikolata seçeneklerini gözden geçirebilir ve başarılı bir kurum olmanın gururuyla Tatlistan çikolatalarıyla kendinizi şımartabilirsiniz. 

Kurumsal hediyeler her zaman çalışılan kurumlar içinde gönderilmek zorunda değildir. Kurumlar arası da gönderilebilir. B2B olarak bilinen kurumlar arası çalışma modelinde kurumsal hediyelerinizi ortaklarınıza veya sadık müşterilerinize gönderebilirsiniz. Logolar ve markaya yapılan özel tasarımlar aracılığı ile çikolata paketlerini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Kutlama, özel gün veya ufak bir jest için yollayabileceğiniz hediyelerle kurumsal ilişkilerinizi güçlendirin.

Kurumsal Çikolata Alınacak Önemli Günler

Düşünceli bir hediye ile çalışanlarınızı memnun etmeye ne dersiniz? Yoğun bir iş temposunda çalışanlarınızı motive etmek ve onlara lezzetli bir hediye vermek için kurumsal çikolataları tercih edebilirsiniz. Çalışanların doğum günleri, işe girişteki yıl dönümleri, profesyonel başarıları veya promosyonlarını Tatlistan kurumsal çikolata ile kutlayabilirsiniz. 

Uzun dönemli çalışanınızın işten ayrılması veya emekli olması gibi özel durumlarda da çikolatanın en güzel hediyelerden birini olduğunu söylemek gerek. Birbirinizin özel günlerine ortaklık etmek, ilişkinizi geliştirerek iş hayatındaki herkese büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.

Müşterilerinizi memnun etmek için tatlı ve zarif hediyeler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Teşekkür etmenin kibar ve lezzetli yollarından biri kurumsal çikolata yollamaktır. Hediye kartı, duruma bağlı olarak hazırlanabilecek ve mesajınız müşterinize iletilecektir. Onları etkilemek, ikna etmek veya yeni ortaklığınızı kutlamak için spesiyal çikolatalardan hazırlanan çikolatalarımızı sipariş edebilirsiniz.

İş yerinizin verdiği özel bir partide veya tanıtım etkinliklerinde ikramlık olarak verilecek kurumsal çikolatalar hem markanızı tanıtacak hem de insanların aklında yer edinecektir. %100 Belçika çikolatasıyla yapılmış Tatlistan çikolatalar, misafirlerinizin mutluluğunu arttırır ve etkinliğin konseptine bağlı olarak özelleştirilebilir. Markalar için hazırladığımız geçmiş çalışmalarımızı internet sitemizden inceleyebilir ve ilham alabilirsiniz. Kurumsal çikolata tasarımlarınız için lütfen bizimle iletişime geçin. 

Tatlistan Kurumsal Çikolata Hediyeleri

Tatlistan olarak iş hediyelerinizi hazırlamak, son derece samimi ve profesyonel bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Her durum için zarif, ince düşünülmüş ve lezzetli kurumsal çikolata hediyeleri için sipariş vermek oldukça kolay! 1500’e yakın şekil ve konseptte hazırladığımız çikolatalar ile herkesçe kutlanan veya size özel günler için kurumsal çikolata yaptırabilirsiniz. Yılbaşı, kuruluş yıl dönümü, bayram, tanıtım etkinlikleri veya şirket çalışanlarınızın özel günlerinde istenilen model ve renklerde madlen ve spesiyal çikolatalar hazırlamaktayız. Belçika kuvertürlerinden hazırladığımız çikolatalar el yapımı olup farklı aromalarıyla sizleri yeni bir lezzet dünyasına davet eder. Yeni tatlar eşliğinde bol aromalı çikolatalar için trüf çikolata seçeneklerine mutlaka göz atın deriz.

Kurumsal müşteriler için sunduğumuz profesyonel hizmet, en kaliteli çikolatalardan hazırlanan geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. Kurumsal çikolatalar aynı zamanda uzun hizmet ödülü, emeklilik hediyesi ve çalışan teşviki için en ideal seçimlerdendir. Herhangi bir ihtiyaç veya fırsat için çikolata dünyasının zenginliğinden yararlanabilir ve lüks çikolatalardan şekilli eğlenceli çikolatalara kadar istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. Potansiyel müşterileriniz için hazırlatacağınız özel hediyeler ile iş seyrini olumlu bir yöne çekebilir veya potansiyel müşterilerinizin her daim sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Güçlü ilişkiler için hediye kartı ile kişisel bir mesaj bırakmayı mutlaka deneyin.

Çalışma Arkadaşlarına Kurumsal Çikolata Hediyesi

Tüm iş arkadaşlarınız için tek tek kişiselleştirilmiş hediye hazırlama muhtemelen zamanınız yoktur; ancak onları düşündüğünüzü göstermenin başka yolları da vardır. Yoğun bir iş temposu içerisindeyken çalışma arkadaşlarınızın yüzünde ufak bir gülümseme olsun isterseniz, 16’lı, 25’li veya 42’li spesiyal çikolatalar sizlere yardımcı olacaktır. Eğer yakın bir arkadaş grubunuz ve takma isimleriniz ya da aranızda birkaç espri varsa özelleştirilebilir Tatlstan çikolata paketleri sayesinde hediyenizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Çeşitli aromalarıyla spesiyal çikolataların, tüm arkadaşlarınızın damak zevkine hitap edeceğine şüphemiz yok!

Belçika’nın çikolata sektöründe en önde gelen ülkelerden biri olduğunu biliyoruz. Siz müşterilerimiz için en kaliteli çikolatalarımızı Belçika kuvertürlerinden hazırlıyor ve tatlandırıyoruz. Bademli, cappuccinolu, cevizli, tahinli ve daha onlarca aroma için spesiyal çikolata seçeneklerini gözden geçirebilir ve size en uygun aromanın hangisi olduğuna karar verebilirsiniz. Kalabalık bir çalışma grubu için zengin aroma içeriği ve estetik görünümleriyle 42’li Tatlistan spesiyal çikolataların en idealini olacağını eklemek isteriz. Kurumsal yapıya uygun Tatlistan spesiyal çikolataların mükemmel bir hediyenin yanı sıra ofiste çalışırken harika bir atıştırmalık olacaklarını da söyleyebiliriz!

Yöneticiye Kurumsal Çikolata Hediyesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yöneticiye alınacak kurumsal ancak aynı zamanda güzel bir hediye düşünüyor olabilirsiniz. Tatlistan.com olarak birbirinden farklı şekilli, harfli veya spesiyal çikolatalarla sizlere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Yöneticinize özel isimli çikolata paketi hazırlatabilir veya duruma uygun şekilli çikolatalarla hediyenizi tamamlayabilirsiniz. Hem sade hem şık paket tasarımlarıyla kurumsal çikolata hediyeniz, yöneticinizin odasına uygun olacak. Doğum günü, yılbaşı veya anneler günü gibi özel günlerde konsept tasarım ve çeşitleriyle hediyenizi farklılaştırabilirsiniz. Ekleyeceğiniz hediye kartı ile çalışma arkadaşlarınızla birlikte yöneticinize güzel dileklerde bulunabilir ve onunla samimiyetinizi arttırabilirsiniz. 

Kurumsal Çikolata Hediyesi Nasıl Olur?

Tatlistan.com olarak kurumsal çikolata siparişlerinizi marka ismi veya şirket logosu kullanarak tasarlıyoruz. Madlen veya spesiyal çikolata kullanarak hazırladığımız özel kutuların içeriğini dilerseniz özelleştirebiliyoruz. Farklı kutu boyutları ile ister kalabalık ister az kişili gruplara kurumsal hediye vermenize yardımcı oluyoruz. Kurumsal kimliğinizle eşleşen özel tasarımlar isterseniz detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Eğer aklınızda bir fikir varsa bizimle paylaşabilir ve tamamen isteğinize yönelik bir hediyenin hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Şık ve zarif paketleme seçenekleriyle çikolata kutusunun süslemelerini arttırabilir veya yaratıcı dokunuşlarla onu çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Kurumsal Çikolata Siparişleriniz İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz

Tüm özel günlerde yanınızda olmak için çalışıyoruz. İstenilen model ve renkteki hediyeleri özelleştirmenize imkan tanıyor ve kurumsal kimliğinize uygun hale getiriyoruz. Çikolata kataloğumuzu inceleyerek beğendiğiniz farklı özellikleri bizlere iletebilir ve mükemmel bir hediye yaratabilirsiniz. Ürünlerin stok durumunu ve adrese gönderim detaylarını bizlerle iletişime geçtiğinizde konuşuyor olacağız. Kurumsal hediyeleriniz veya tüm özelleştirilebilir çikolata seçenekleri için lütfen bizimle iletişime geçin. 

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/truf-cikolata-nedir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: kurumsal çikolata
Haziran 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR