Yazılı Çikolatalar

yazılı çikolata

Birbirinden güzel ve tatlı çikolatalar farklı formları ile Tatlistan’da! Çikolata yemek farklı ve özel duygular yaşamanıza yarımcı olur. Çikolata mutluluk hormonu salgılamanızı sağlarken kendinizi adeta bulutların üzerinde hissetmenizi sağlar. Sevdiğiniz ve sizin isminizin yazılı olduğu, ya da yalnızca sizlerin isminin yer aldığı çikolatalar sizleri eminiz ki mutlu edecektir. Sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günler için tercih edilen bu yazılı çikolatalar ayrıca söz ve nişan gibi organizasyonlarda da konsept olarak yapılıyor. Kutu içeriğinde 50 adet yer alan bu çikolatalar farklı tasarımları ile kız isteme, söz ve nişanda tercih edilebilmektedir. Mavi, soft, kraft, beyaz, kırmızı, pembe gibi farklı renkleri ile bu çikolatalar aynı zamanda farklı konseptler ile de uyumlu olacaktır. 

Sempatik Kutulu Çikolatalar

Sempatik kutular aynı zamanda renk ve tasarımları ile göz doldururken sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz muhteşem hediyeler arasında yer alacaktır. Sevdiğinize hediye almak için sadece sorun yaşamış olmaya ve gönlünü almaya gerek yoktur. En mutlu anlarınızı da unutulmaz kılmak amacı ile yazılı olan çikolataları temin edebilirsiniz. Sevdiklerinize sürpriz yapmak amacı ile fikir düşünmenize gerek yok. Birbirinden farklı ve orijinal tasarımları ile yazılı çikolata modelleri söz ve nişan gibi organizasyonlarınıza da tat katacaktır. Özenli ve şık şekilde sunulan bu çikolatalarda yer alan minik detaylar da nişan konseptiniz ile uyumlu olacaktır. 

Yazılı Söz ve Nişan Fotoğrafları

Birbirinden eşsiz tasarımları ile yazılı olan çikolata alternatifleri iz miktarda fındık, susam, Antep fıstığı, gluten yer alabilir. Ayrıca ürünler süt tozu içermektedir. Özel günler sebebi ile tercih edilecek olan bu çikolatalar kişisel hediye tercihleri arasında da yer alıyor. Söz ve nişanınıza katılacak olan davetlilere ikram  edeceğiniz bu kişisel çikolatalar aynı zamanda farklı sevinçler yaşamanıza da yardımcı olacaktır. Birçok farklı alternatifte sizlere sunulan bu çikolatalarda farklı alternatifler ön plana çıkmaktadır. Lezzetleri kişisel temalar ile birleştiren bu çikolatalar pek çok hediye alternatifi arasında son yıllarda yaygın şekilde tercih edilmektedir. Özel günlerinizi daha da özel hale getiren çikolataların üzerinde farklı görseller yer almaktadır. 

Fotoğrafınız olan çikolataların yanı sıra kişisel baskılar ile tercih edebileceğiniz bu çikolatalar özel koleksiyonumuzda yerini alıyor. Tane ya da kutu olarak tercih edebileceğiniz bu modeller altın kalpler, mint yeşili, siyah gibi alternatiflerle de sunuluyor. Jelatinin dış kısmında bulunan kağıt üzerinde isim ve tarih bilgisi yer alırken kişiye özel tasarımlarla özel günleriniz unutulmaz oluyor. Sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirmede ilk adım olacak söz ve nişan organizasyonlarında tatlı yiyip tatlı konuşmak için ideal olan çikolatalar gelin ve damat adaylarının hoşlanacağı süslerden oluşmaktadır. Bu gün bu organizasyonlar genelde firmalar tarafından yapılmakta ve konsept renkler belirlenmektedir. 

Örneğin gelin ve damadın yüzüklerinin takıldığı stant pembe ise pembe çiçek dalları olan modeli tercih edebilirsiniz. Leziz çikolatalar eşliğinde hoş sohbetler etmenize yardımcı olacak olan bu modeller çiçeği burnunda çiftleri de heyecanlandırmaktadır. Gondol tepsilerin yanı sıra son yıllarda kişisel ve yazılı olan modeller daha çok tercih edilmektedir. Tatlistan’da uygun fiyatlar ile sizlere sunulan bu ürünler oldukça avantajlıdır. Kişi sayısına göre ve tasarıma göre farklılık gösteren bu çikolatalar kısa sürede sizlere ulaştırılmaktadır. Verilmek istenen mesajın yer aldığı bu çikolatalarda kendiniz de dış tasarımlar oluşturabilirsiniz. Dünyanın en sevilen yiyecekleri arasında olan söz nişan çikolatası ile unutulmaz anlara tanıklık edebilir, sevdiğiniz ve sizlerin bu özel gününün tarihini de fotoğraflara yazdırabilirsiniz. 

Kız İsteme Seramonisinde Yazılı Çikolatalar

Milattan önce çok eski çağlara dayanan yiyeceklerden bir tanesi olan çikolatalar aslında her dönemde çok popüler yiyecekler arasında yer almaktadır. Uyandırdığı mutluluk hissi sebebi ile bunalımlı anlarınızda dahi sizleri mutlu edecek olan bu çikolataların gerçek olduğunu anlamanın yolu içeriğine bakmaktadır. Kakao içeriği ile kaliteli ve usulüne uygun olarak imal edilen çikolataların yedikçe tadına doymayacaksınız. Mutlu anlarınıza tanıklık edecek olan bu çikolatalar sizler için özenle hazırlanmaktadır. Kız isteme seramonisi unutulmaz bir andır. Çok heyecanlı olunan bu özel günlerde tercih edeceğiniz kız isteme çikolatası alternatifleri ile sizler de bu çikolataları Tatlistan’dan temin edebilirsiniz. 

Söz ve nişan çikolatası kategorisinde yer alan bu ürünler ile muhteşem anlar yaşayabilirsiniz. Ciddi oranda içeriğinde antioksidan olan bu ürünler salgıladıkları endorfin sebebi ile mutlu anlarınızı daha da mutlu hale getirecektir. Evlilik teklifinden sonra ilişkinize aileler huzurunda bir isim koymak istiyorsanız kız isteme usullerine uygun olan çiçek ve çikolata almalısınız. Ailelerin tanışacağı, yüzüklerin takılacağı ve ilişkiye bir isim konulacağı bu özel günlerde havadan sudan konuşurken çikolatalar ile aslında konuşmanın daha tatlı ve özel hale gelmesi de sağlanacaktır. Ayrıca damatlar bu çikolataların tadı ile ne gerginliği ne de kahvedeki tuzu düşünecektir. Farklı şekiller süslenecek ve sunumu yapılacak olan bu modeller hoş bir jest olacaktır. Ayrıca aynalı, gümüş ya da altın tepsiler içerisine yerleştirilerek bu çikolataların söz ya da nişan masasında yerini aldığı da görülmektedir. 

Çiçeklerden İlham Alan Çikolatalar

Kutusu ve ambalajı yazılı olan çikolataların yanı sıra diğer özen günlere eşlik edecek olan yazılı çikolatalar da mükemmel şekilde hazırlanmaktadır. Kutusunda ve kağıt çantasında isminizin de yazılabileceği bu modellerde aynı zamanda harfli çikolatalar da kullanılmaktadır. Örneğin bebek için tercih edilecek olan modellere ismin yanı sıra emzik, kalp, gülen surat gibi farklı şekillerde çikolatalar da eklenerek set oluşturulmuştur. Yine sevdikleriniz ise sizlerin isminin ve tarihin yer aldığı modeller kalp detayları ile süslenmiştir. 

Yazılı olan çikolatalarda sevdiğinizin kişisel zevklerine göre farklı çikolata şekillerinin kutuya eklenmesi mümkündür. Örneğin gelin ve damat çikolatalarının yanı sıra sevdiğiniz ve sizlerin baş harfinin yer aldığı modelleri tercih edebilirsiniz. Sadece sütlü çikolata renginde değil, konsepte uygun olarak farklı çikolata renklerinin de kullanıldığı göze çarpmaktadır. Kişisel olan bu modeller aynı zamanda zevklerinize uygun çikolata şekilleri ile süslenebilmektedir. Örneğin kuaför olan yakınlarınız için isimli çikolata ile birlikte oje, saç kurutma makinesi, makas gibi objelerin çikolata versiyonları da kutu içeriğine eklenmektedir. Hazırlanan farklı çikolata stilleri çok şık sunumlar hazırlanarak sunulmaktadır. Kurdele, kutunun ve kağıt çantanın isimli olması gibi detaylar ile süslenen bu modeller sevdiklerinize verdiğiniz değerin de en somut göstergesi olacaktır. 

Yıldönümü Çikolatası

Kutu üzerinde sevdiğiniz ile özel bir fotoğrafınızın olduğu, kutu içeriğinde ise isminizin yazdığı olan modeller iyi bir hediye alternatifi olacaktır. Söz ve nişan gibi özel günlerin yanı sıra çiçeklerden ilham alan bu rengarenk modelleri evlilik yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü gibi özel günlerde de tercih edebilirsiniz. Çiçek ile birlikte yenilebilir hediye alternatifleri de sevdiklerinizi mutlu edecektir. Aynı zamanda beyler değil, hanımlar da sevdiklerine, eşlerine bu yenilebilir çikolata hediyelerinden satın alabilirler. 

Sizler de Tatlistan’ın eşsiz sunumları ile hazırlanan konsept çikolataları inceleyebilir, beğendiğiniz modeli kişiselleştirerek sipariş verebilirsiniz. Mutlu olurken mutlu edeceğiniz bu hediyeler ile ağzınız tatlanırken yüzünüzde de en içten tebessüm oluşacaktır.

 

Bir önceki yazımızda Tadı En Güzel Çikolata konusu hakkında bilgiler paylaştık dilersen orayı da okuyabilirsin.

Etiketler: yazılı çikolata
Mart 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR