Resimli Doğum Günü Çikolataları

resimli doğum günü çikolatası

Doğum günleri unutulmaz günlerden bir tanesidir. Eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz için doğum günlerinde hediye alternatiflerini düşünüyor olabilirsiniz. Bu özel günlere tanıklık edecek olan resimli doğum günü çikolataları ile bu günleri unutulmaz kılabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu modellerde sevdiğiniz için tercih edebileceğiniz modellerde kırmızı rengin romantikliğinden yararlanılmaktadır. Kırmızı kalp detayları ile süslenen çikolatalar aynı zamanda sevdiğinizin baş harfleri, doğum günü pastası ve iyi ki doğdun mesajından oluşmaktadır. Ayrıca kişiye özel isimli olarak hazırlanan papatyalı veya prenses taçlı olan model de bulunmaktadır. Üzerinde iyi ki doğdun mesajı olan bu modeller doğum günlerinin en güzel şahidi olacaktır. 

Çikolataların imalatını adeta sanata dönüştüren Tatlistan olarak özel günlerde sevdiklerinize sunacağınız hediye alternatifleri için birbirinden özel tasarımlar hazırladık. Şık kutularda sunacağınız birbirinden tatlı çikolata alternatifleri sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolu olacaktır. Hayatınıza eşlik eden her türlü birey için tercih edebileceğiniz bu hediyeler onlara verdiğiniz değerin göstergesi olmakla birlikte doğum günü hediyeleri arasında hem kadın hem de erkek için tercih edilecek olan alternatifler arasında yer almaktadır. Klasik olan çikolata formlarının yanı sıra özgün tasarımları ile dikkat çeken bu modeller farklı tatları ile damağınızda şölen yaşatacaktır. Farklı çikolata lezzetlerine erişmenize yardımcı olacak olan bu modeller erkekler için de tercih edilebilir.

Erkek Çikolatası

Özellikle erkekler için tercih edilecek olan hediyeler kadınları çok fazla düşündürmektedir. Erkekler için de ne hediye alacağım diye düşünüyorsanız erkek çikolatası tercih edebilirsiniz. Dayanıklı ve şık tasarımları ile sunulan çikolata alternatiflerimiz tek sıra halinde dizilmekte olup, birinin bir diğerini ezmesi ve şekil bozukluğuna fırsat vermemesi için kutuya özenle yerleştirilmektedir. Ayrıca farklı çikolata lezzetleri bu sayede birbirine karışmamış olacaktır. Tüketiminden asla vazgeçemediğimiz çikolatalarımız özel günlerin en tatlı tanığı olacaktır. Mutluluklara ortak olmanın eşsiz keyfini yaşacağınız çikolatalar aynı zamanda kaliteli bir seçim olacaktır. Nice yeni günlere umutlu gülümseyeceğiniz doğum günlerinde hediye almak için kara kara düşünmenize gerek yok. Birbirinden şık ve kişiye özel olan bu çikolata alternatiflerini tercih edebilirsiniz. 

Unutulmaz Doğum Günleri İçin Mükemmel Çikolatalar

Doğum günlerinizi ölümsüzleştirmek adına kişiye özel tasarımlar yapılmaktadır. Çikolatalar içinde bulunan seratonin hormonunu uyarması sebebi ile o anın anlamı ile mutluluğu birleştirmektedir. Sevdiklerinize doğum günü çikolatası tasarımları ile hoş bir sürpriz yapmak ister misiniz? Dostlarınız, sevdikleriniz, iş arkadaşlarınıza yapacağınız bu zevkler aslında ömür boyu hatırlayabileceğiniz cinstendir. Özel olarak tasarlanmış olan bu modeller çikolata sektörünün gelişmesi ile birlikte farklı alternatiflerde sunulmaktadır. Özel olarak tasarlanan bu butik çikolatalar sevdiklerinize güzel bir hediye alternatifi olarak sunulacak olan modeller arasında yer alır. Doğum gününe giderken yanınızda götüreceğiniz bu modelleri sizler verebileceğiniz gibi aynı zamanda doğum günü olan kişinin adresine de gönderebilirsiniz. Ayrıca kişilerin bireysel özelliklerine göre tercih edeceğiniz bu modeller sizlerind de ne alsam derdinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Kutu üzerine isim yazılarak bu modeller daha da kişisel hale getirilmektedir. 

Gerçek çikolata zaten tadından anlaşılacaktır. Ağızda mükemmel bir tat bırakacak olan bu modeller yenilebilir hediye alternatifleri arasında yer almakla birlikte tercih edebileceğiniz çok farklı modeller bulunmaktadır. Örneğin taçlı olan modeller sevdiğinizi prensesler gibi hissettirebilir. Aynı zamanda harfli çikolatalar ile yazılan iyi ki doğdun mesajı da iş arkadaşınızı mutlu edebilir. Bu sebeple çikolata tercihleri çikolata alacağınız bireye göre de yapılabilmektedir. Kakaolu, sütlü, bitter olan alternatiflerin yanı sıra alacağınız kişiye karşı olan duygu ve düşüncelerinizi ifade etmenize yardımcı olacak olan bu modeller aslında duygularınızın da bir ifadesi olacaktır. Sadece seni seviyorum demek yetmez ya da pek çok kişi tarafından sevdiğini söylemek zordur. Sevdiğinizi göstermenin en somut ifadesi olacak olan bu çikolata tasarımları ile çekici bir hal kazanan bu modeller aynı zamanda doğum günü partilerinin de renk ve lezzet unsuru olacaktır. Kutusunda isim yazılı olan modeller kutlanacak olan doğum günü konseptlerine uygun olarak tasarlanmakta ve doğum günü masalarında da yerini almaktadır. 

Anne, baba, kardeş, çocuk, iş arkadaşı, eş gibi hayatınızda bulunan farklı bireyler için tercih edeceğiniz bu modeller içeriğinde herhangi bir katkı maddesi bulunmadan hazırlandığı için sağlığınızı tehlikeye atmamaktadır. Çikolata sağladığı faydalar ile kanseri engeller ve aynı zamanda cilt yenilenmesine de katkıda bulunur. Bu sebeple sizler de sevdikleriniz için hediye olarak çikolata almayı düşünebilirsiniz.

Doğum Günlerinde Ne Hediye Alacağım Düşüncesine Son

En büyük sorunsal doğum günlerinde sevdiklerinize ne hediye alacağınızdır. Çiçeklerin ya da diğer hediyelerin yanı sıra food yani yenilebilir olan hediyeler de çokça tercih edilmeye başladı. Bu durumun sebebi aslında yeni hediye arayışları olmaktadır. Geçmiş yıllarda tercih edilen parfüm hediyelerinin yanı sıra doğum günlerinde özellikle kişiye özel olarak tasarlanan modeller sevdiklerinize verdiğiniz değerin de kanıtıdır. 

Doğum günü hediyesi çikolatalar altın rengi jelatinlerin yer aldığı ve boşluklar olan kutulara göre dizilmektedir. Papatyalı olan çikolataların yanı sıra kalpli olan modeller de son derece romantiktir. Özel anlarda ikramlar arasında vazgeçilmez olan çikolatalar olmazsa olmazlarımızdandır. Dostlar ile içilen kahvelerin en tatlı ortakçısı olan doğum günü çikolatası unutulmaz ve samimi hediyeler arasında yer alacaktır. Özel günlerde tercih edeceğiniz en tatlı hediyelerden olan bu çikolatalar ile günün anlam ve önemini en iyi şekilde ifade etmiş olursunuz. En şık ikramlık olacak çikolatalar eşsiz tasarımları ile paket olarak sunulmakta, hangi amaç için olursa olsun kusursuz şekilde tasarlanmakta ve mutluluğunuza da eşlik etmektedir. 

Mutluluğun Adresi Doğum Günü Çikolataları

Görünümü, ambalajı, lezzeti ile birlikte özel tasarım olarak doğum günlerinde tercih edilebilecek olan bu modeller sevdikleriniz etkilemenin en kolay yoludur. Özel ambalajlarında kişiye özel ve doğum günleri için özel olarak hazırlanan bu modeller kalıcı bir jest olacaktır. Çikolata deneyimleri bu gün pek çok kişinin tercihi oluyor. Çünkü çikolata kalıplar vasıtası ile farklı şekil vermeye müsait olan yiyeceklerden bir tanesidir. Kalpli, harfli olan modeller kutu içerisinde adeta devleşmektedir. Tatlistan’ın imzası niteliğinde olacak olan bu modeller aslında güçlü bir prestijin de göstergesi olacaktır. İnsanlar olarak dış görünüşe çok önem veriyoruz. Sıra sıra dizilen ve düz olarak tasarlanmış olan modellerin yanı sıra iyi ki doğdun mesajının yer aldığı çikolataların konduğu şık kutular ve ambalajlar da sevdiklerinizi mutlu etmenin bir diğer yolu olacaktır.

Çikolata pek çoğumuzun favorisidir. Öyle anlar gelir ki çikolata krizlerine gireriz. Tatlisan bu anlamda pek çok model sunmaktadır. Söz ve nişan gibi özel günlere tanıklık eden çikolata konseptlerinin yanı sıra doğum günlerinde tercih edeceğiniz bu modeller yıllardır bozulman bir kalitenin de göstergesidir. Tatlistan her üründe kendini gösterdiği gibi doğum günleri için özel olarak tasarladığı modeller ile sevdiklerinize unutulmaz jestler yapmanıza da yardımcı olacaktır. İyi ki doğdun iyi ki varsın mesajı ile birlikte kutuya eklenecek olan farklı şekillerle kutular anlam kazanıyor.

 

Bir önceki yazımızda Belçika Çikolatası mı? İsviçre mi? sorusuna yanıt verdik dilersen orayı da okuyabilirsin!

Etiketler: doğum günü çikolatası
Mart 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR