Özel Yapım Çikolata Çeşitleri

kişiye özel çikolata

Çikolatalarla ilgili en iyi gerçeklerden biri asla sıkıcı bir hediyeye dönüşmemesidir. Yüzlerce çeşit aroma ve lezzetin farklı kombinasyonlarıyla her zaman denenmeyen bir çikolata çeşidi bulmak mümkündür. Bununla birlikte sadece lezzeti değil farklı şekilleriyle de çikolata hediyelerinin sınırsız olduğunu söyleyebiliriz. Özel yapım çikolata ile hem lezzette hem şekilde farklılık sağlayarak hediyenizi en güzelinden seçebilirsiniz. Ister kendinize ister sevdiğinize alıyor olun özel yapım çikolata sayesinde tüm günlere uyum sağlayan lezzetli çikolataları bulabilirsiniz. Tatlistan ailesi olarak geniş kataloğumuzdaki çeşitlerimiz ve birbirinden çeşitli lezzetlerimizle sizlerin en mutlu anlarına ortak olmak istiyoruz! Belçika kalitesine sahip kuvertürlerle ve Melodi gibi kaliteli markalarla hazırlanan çikolatalarımız arasından dilediğinizi seçebilir veya kişiye özel şekilli, fotoğraflı ve aromalı özel yapım çikolata tercih edebilirsiniz.

Özel Günler İçin Özel Yapım Çikolata

Kimileri için kişiye özel çikolata özel günlerin en güzel eşlikçisidir; kimileri içinse çikolata hergün özeldir! Damak tadına uygun çikolatalar arayan ve hem kendisi hem sevdikleri için lezzetli hediyeler almak isteyenlere çok güzel haberlerimiz var. Tatlistan olarak çikolataları kişiselleştirilebilir kıldık! İstenilen şekilde, boyutta, görselde ve lezzette hazırladığımız çikolatalarla sizlere yılda birkaç gün değil her gün keyifli anlar yaşatmak istiyoruz. Anneler Günü gibi herkes tarafından kutlanan özel günler dışında yeni iş çikolatası, söz ve nişan çikolatası, bebek çikolatası ve özür dilerim çikolataları ile çikolata sanatını bir adım öteye taşıyoruz. Böylelikle tüm özel günlerde ve sizin için ayrı bir anlamı olan anlarda tasarım çikolatar sayesinde unutulmaz anlar yaşayabiliyorsunuz.

Yeni İş Çikolatası

Takvimde yer alan herkesin bildiği o özel günler dışında hayatımızda büyük yeri olan günler vardır. Yeni bir işe girmek hayatın akışını değiştirirken kişinin kendisi ve sevdikleri tarafından büyük bir coşkuyla kutlanır. Belki ufak bir yemek daveti verilir belki hep birlikte vakit geçirilir; ancak kişiye özel kutlama yapmak isteyenler hediyesini hazırlamış ve çoktan kişinin iş yerine göndermiştir bile! Tatlistan ile ileri tarihli bir yeni iş çikolatası siparişi oluşturabileceğinizi biliyor muydunuz? Yeni işe girmiş bir arkadaşa veya tanıdığa mesleğini sembol eden şekilli çikolatalarla ufak bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Tüm meslek gruplarına uygun kişiye özel isimli ve şekilli çikolatarla sevdiğiniz kişinin ilk iş haftasını unutulmaz kılabilirsiniz. Tüm tasarımlar için ürünlerimizi inceleyebilir ve en uygun hediyeyi seçebilirsiniz.

Özür Dilemesi Gerekenlere Özel Yapım Çikolata

Arada sinir harbi yaşanabiliyor, denilenler yanlış anlaşılıyor veya hata yapılabiliyor. Böyle durumlarda özür dilemek genellikle işlerin yoluna girmesini sağlasa da bazen affedilmek için ekstra çaba harcamak gerekebiliyor. Özür dilemek istediğiniz kişinin zevkine uygun bir hediye almanız hem onu mutlu edecek hem de onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterecektir. Kim olursa olsun kalp şekilleri ortasında çikolatalarla yazılmış bir özür mesajından oldukça etkilenir. Buzlar çözülür ve kalpler ısınır. Siz ilişkiye kaldığınız yerden devam ederken aynı zamanda lezzetli çikolatalarla mutluluğunuzu arttırabilirsiniz. Eğer affedilmek için daha da fazla çaba harcamnız gerekiyorsa özel hediye setlerinden en çok beğenilecek olanı hemen sipariş verebilir ve aranızdaki gerginliğe tatlı bir şekilde son verebilirsiniz.

Özel Tasarım Kurumsal Hediyeler 

Kişiye özel tasarımlar yaptığımız doğru; bununla birlikte özel tasarım kurumsal hediyeler de hazırlıyoruz. Markaların logolarını kullanarak hazırladığımız çikolata kutuları markanın kurumsal kimliğiyle bir uyum içerisinde oluyor. Kurumsal çikolataları, şirket adına yapılan özel bir kutlamada, meslektaşınıza yollayacağınız terfi veya emeklilik gibi özel durumlarda ve lansman gibi etkinliklerde tercih edebilirsiniz. Isteğinize uygun hazırlanan şık, eğlenceli veya sade tasarımlı Tatlistan çikolata paketleri ile birlikte yalnızca lezzet açısından değil estetik açıdan da unutulmaz bir deneyim yaşamanız mümkün! Tüm özel tasarım kurumsal hediyeler, bilgilendirme ve istekleriniz için bizimle mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Sevgilini Özel Yapım Çikolata ile Şımart

Kim demiş her zaman mücevherler veya takım elbiseler bir sevgili için en hediyedir diye? Hangi özel gün olursa olsun sevgiliye çikolata hediye etmenin nazikliği tartışılmaz. Sevgililer gününde, yıldönümünde, iyi günlerde veya özür dilemek istediğinizde sevgilinize en lezzetli çikolatalardan hediye edebilirsiniz. Bir de bu çikolata özel yapım çikolata olursa kesinlikle unutulmaz bir hediye olur! 

En çok çikolata hediyesinin alındığı sevgililer gününü örnek verecek olursak; sevgilinize her zamanki klasik çikolatalardan birini almak istemezdiniz değil mi? Tuttuğu takıma, mesleğine, hobisine veya damak lezzetine göre özel olarak tasarlayabileceğiniz çikolatalarla sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Ona hazırladığınız özel hediye seti veya özel yapım çikolatardan bir ısırık da kendinize almayı unutmayın; çünkü çok lezzetliler! 

Kişiye özel iki isimli kalpli çikolata kutusuyla birlikte Tatlistan çikolatalarının lezzetine birlikte varabilir ve lezzet dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Farklı şekillerdeki isimli çikolata modellerimizi inceleyerek size en çok uyan stili tercih edebilirsiniz. Sadece çikolatanın görünümü değil lezzeti de özel olsun derseniz; spesiyal çikolatalarımızla özel yapım ürünlerimizi birleştirebilirsiniz. 

16’lı spesiyal çikolata kutularının dışını sevgi dolu bir şekilde süslüyoruz. Kişiye özel ışıltılı kalp tasarım kutulu çikolatalarla yaratıcı ve ışıl ışıl bir hediyeye imza atabilirsiniz! Dilerseniz çikolata kutularının tasarımında sadece isim, grafik tasarımlı görseller, gerçek fotoğrafınız veya çiçek desenleri gibi çeşitli öğeler kullanabilirsiniz. Sadece bir çikolata hediyesi almakla kalmayıp kutusunu tasarlatarak sevdiğinize ne kadar özel olduğunu bir kez daha hatırlatabilirsiniz.

Özel Yapım Çikolata ile Tarafını Belli Et

Taraftar kupaları, formalar, aksesuarlar ve niceleri… Neden taraftar çikolatası olmasın? Hem de çok lezzetli olur! Hediye alacağınız arkadaş, sevgili veya aile üyesi koyu bir taraftarsa hediyesine sevdiği bir dokunuşu yaparak onu normalden daha çok mutlu edebilirsiniz! Kupalı, kramponlu, futbol topu şekilli ve tuttuğu takımın ablemi ile hazırlanan dolu bir çikolata kutusu mükemmel bir hediye olacaktır. Üstelik sadece futbol için değil hediye alacağınız kişinin ilgilendiği tüm spor dallarına uygun özel yapım çikolatalar hazırlatabilirsiniz! Basketbol, bilardo, tenis ve kayak gibi tüm spor aktivitelerine özel sembollerle hazırlanacak şekilli ve isimli çikolatalardan oluşan bir hediyeye kim hayır diyebilir ki? Marşlar söylenerek Tatlistan çikolatar yendi bile!

Şekilli Özel Yapım Çikolata 

Tatlistan.com olarak özenle ve özel olarak hazırladığımız tüm çikolataları sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz. Belirli kategorilerle sınıflandırdığımız çikolatalarımız arasında özel durumlara ve günlere hitap edecek birçok lezzetli ürün bulunuyor. Bununla birlikte sitemizde yer alan ürünler dışında yeni tasarımlar yaptırmak isteyebileceğinizi düşünüyoruz. Belki arkadaşınıza yeni iş hediyesi olarak mesleğiyle değil de aranızdaki bir şakayla ilgili hediye vermek istiyorsunuz. İşte tam da böyle durumlar için el yapımı şekilli çikolatalarımız sizleri bekliyor! Cupcakelerden dondurmalara pizza menüsünden emojilere kadar güncel tasarımlarımızla dikkat çekici hediyeler hazırlıyoruz. 

Şaşırtan özel yapım çikolatalar sayesinde çikolatanın sadece lezzetine değil görüntüsüne de bayılayacaksınız! Hemen kendiniz veya bir sevdiğiniz için özel yapım çikolatalardan sipariş edebilirsiniz. Internet sitemizdeki örnekleri inceleyerek ilham alabilir veya yeni tasarımlar için bizlerle iletişme geçebilirsiniz. Bol çikolatalı ve mutlu günleriniz olsun!

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/yeni-dogan-bebekler-icin-cikolata linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: kişiye özel çikolata
Temmuz 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR