Düğün Çikolatası Seçimi

düğün çikolatası

Düğün çikolatası evlenecek her çiftin listesinde bulunur. Konu düğün çikolatası olduğunda çiftler, davetlilerin unutamayacağı ve onlara özel hazırlanacak düğün çikolatası arayışına girer. Bazen en iyi düğün organizasyonunun herkesin keyif alabileceği ve bütçeleri zorlamayan bir düğün olduğunu hatırlamak zor olabilir. Şanslıyız ki düğün çikolatası uygun fiyatlarla herkesi memnun edecek mükemmel bir lezzettir. Hiç şüphe yok, her damak tadına ve bütçeye uyacak düğün çikolatası bulmak mümkündür. Aromalarında ve paketlemelerinde çeşit çeşit kombinasyon yapılarak yaratıcı ürünler ortaya konur. Evlenecek kişilerin zevklerine, düğün temasına ve bütçesine göre çikolata seçimi yapmaları önerilir.

Düğünümde Düğün Çikolatası İkram Etmeli Miyim?

En son ne zaman çikolata sevmeyen birini gördünüz bilmiyoruz ancak çikolataları herkes sever! Lezzette bir marka olan trüf çikolatasından karamelli spesiyal çikolatalara kadar el yapımı tüm çikolataları sizler için hazırlıyoruz. Taze çikolataları güvenilir bir şekilde adresinize teslim ediyoruz.

Şöyle bir gerçek var ki: düğün çikolatasının modası hiçbir zaman geçmez. Çikolataların aromaları, paketlemeleri veya sunum şekilleri değişebilir; ancak çikolata bir ikramlık olarak her zaman en iyi seçenektir. El yapımı kaliteli çikolataların servis edildiği bir düğünden kimsenin mutsuz ayrılacağına inanmıyoruz!

Kişiselleştirilebilir düğün çikolataları sayesinde davetliler üzerinde büyük bir etki bırakabilirsiniz! Tatlistan trüf çikolata, spesiyal çikolata veya düğün çikolatalarından seçiminizi yapabilir ve paketlemeleri kişiselleştirebilirsiniz. İsimli, şekilli, baskılı, desenli veya süslemeli paketler ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz! Dilerseniz davetlilere teşekkür mesajı bırakabilir veya özel gününüzün tarihini yazabilirsiniz. 

Düğün çikolatası ikram etmeye karar verdiyseniz; sizleri Tatlistan’ın lezzet dolu dünyasına davet ediyoruz. El yapımı kaliteli çikolataların hazırlandığı Tatlistan’da zevkinize, bütçenize ve düğün temanıza uygun şık düğün çikolatalarını bulabilirsiniz.

Her Temaya Uygun Düğün Çikolatası

Çikolata dendiğinde sınırsız sayıda sunum seçeneği bulunur. Çikolatanın eriyerek farklı şekillere girebilmesi hem şekil hem paket itibariyle birçok yaratıcı fikrin kapılarını açar. Örneğin madlen şeklinde bir çikolata yerine kadın ve erkek figürlü, çiçekli veya kalpli çikolatalar tercih edilebilir. Bu sayede her düğün temasına uygun bir düğün çikolatası bulmak çok kolaydır. 

Düğün çikolatası şık ve zarif bir paketle veya eğlenceli renkli bir sunumla hazırlanabilir. Kır düğünü yapıyorsanız üzerinde isimlerinizin yazdığı çiçekli zarif bir çikolata paketi mükemmel olacaktır. Resmi bir düğün yapıyorsanız altın renkli paketlerde içinde en kaliteli çikolataların kullanıldığı bir düğün çikolatası tercih edebilirsiniz. Sürpriz sever davetliler için sipariş ettiğiniz her çikolatanın aromasını farklı seçebilirsiniz. Dediğimiz gibi konu çikolata olduğunda sınır koymak imkansız!

Tatlistan ailesi olarak çikolatalarımızda %100 Belçika kalitesini kullanıyoruz. Özel günlerinizde en çok ihtiyaç duyacağınız lezzetleri ve paketleri tasarlıyoruz. Kişiye özel hazırladığımız düğün çikolatası çeşitleri ile özel günlerinizi daha da unutulmaz kılmak istiyoruz. İnternet sitemizden inceleyebileceğiniz kataloglar sayesinde ne tarz bir düğün çikolatası istediğinize karar verebilirsiniz. Eğer “Benim düğün çikolatamın tasarımı zaten hazır, yapması sizden!” derseniz bizlerle mail veya WhatsApp yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Damak Zevkinize Uygun Tüm Düğün Çikolataları Tatlistan’da!

Düğün çikolatası seçimi yaparken klasik çikolatalardan uzaklaşmayı deneyebilirsiniz. Sütlü, beyaz çikolatalı veya bitter çikolatalı bir tercih yerine karamelli, şampanyalı, çilekli, nugalı veya kahve aromalı bir düğün çikolatası seçebilirsiniz. Düğün davetlileri arasında birden fazla çocuk varsa onlar için şekilli ve eğlenceli çikolatalar hazırlatabilirsiniz. 

Sizin damak zevkinize uygun tatlar ne yazık ki başka birine alerji yapıyor olabilir. Düğün davetlilerine herhangi bir alerjileri olup olmadığını sorabilirsiniz. Eğer fazla sayıda davetliniz varsa ve bu iş içinden çıkılacak gibi değilse çikolatanın malzemelerini pakette belirtebilirsiniz. Tatlistan’dan yaptıracağınız düğün çikolatalarını isteğinize göre hazırlarız. İnternet sitemizdeki kataloglardan değişim yapmak istediğiniz olursa bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 

Herkese Uygun Düğün Çikolatası Seçimi

Herkese uygun bir düğün ikramı bulmak zaman zaman zor olabilir. En iyi düğün ikramı evlenecek çifti temsil eden ve düğünü unutulmaz kılacak ikramlardır. Hem romantik hem herkesi memnun eden düğün ikramlıklarının başında çikolata gelir. Herkese uygun düğün çikolatası bulmak konusunda endişeliyseniz; klasik bir çikolatayı yemeyecek birinin düğünde olmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Klasik bir çikolata seçimi yaptığınızda basit gözükmekten veya eleştirilmekten çekince duyabilirsiniz; ancak unutmayın çikolataların lezzeti kadar paketleri de onu çekici kılan bir detaydır. Sütlü klasik bir düğün çikolatasının paketini özenle seçebilir, düğün temasına uygun özelleştirebilir veya kişiselleştirebilirsiniz. Tatlistan özel hediye setlerini, spesiyal çikolataları ve hediyelik bölümünü inceleyerek yaratıcılığınızı harekete geçirebilirsiniz! Seçiminiz ne olursa olsun düğün çikolatası, tüm davetlilere sizin ne kadar tatlı bir çift olduğunuzu hatırlatacak. 

Düğün Çikolatası Nasıl Seçilir?

Düğün çikolatası genellikle düğünün mekânı ve teması belli olduktan sonra sipariş edilir. Böylelikle paketleme ve tasarım özel günün ruhuna uygun bir şekilde hazırlanır. Öncelik, davetlilerin memnun olması olsa da düğün ruhuna uygun çikolatalar seçmeyi ve kendi zevkinizi göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. Düğün çikolatası seçmeden önce kendinize sormanız gereken 3 soruyu sizler için hazırladık. 

1.Düğün Çikolatamı Nerde Saklayacağım?

Düğün işleri yeterince stresli olduğundan çikolata kısmını son ana bırakmak istemeyebilirsiniz; ancak özellikle yaz aylarında yapılan düğünler için erkenden sipariş edilen düğün çikolatalarını saklamak zor olabilir. Hangi çeşit çikolata söylerseniz söyleyin; sıcaklığın ne olacağına ve çikolataları nerede saklayacağınıza karar verin. Böylelikle son anda yaşanacak bir kriz durumuyla karşı karşıya kalmazsınız.

2.Düğünüme Kimler Geliyor?

Düğününüze gelen kişilerin yeme içme zevklerini az çok biliyor olmalısınız. Eğer davetliler arasında şeker hastası olan fazla kişi varsa hafif ve küçük çikolataları tercih edersiniz. En yakın arkadaşınızın veya ailenizden birinin glütene alerjisi varsa çikolatanızı buna göre seçmelisiniz. Sonuçta en özel gününüzde tatsız vakaların yaşanmasını kimse istemez. 

3.Düğün Çikolatası İçin Ayırabileceğim Bütçe Nedir?

Düğüne hazırlık sürecinde ne kadar harcama yaptığınızı ve düğün çikolatası için ne kadar bütçenizin kaldığını hesaplamalısınız. Davetlilerin sayısı, nasıl bir düğün planladığınız ve ne istediğiniz bu noktada en belirleyici etkenler olacaktır. Ayıracağınız bütçeye göre klasik bir düğün çikolatası tercih edebilir veya istediğiniz herhangi bir şekilde çikolatanızı kişiselleştirebilirsiniz. 

Düğün Çikolataları Nasıl Sunulmalı?

Düğün çikolatanızı seçtikten sonra sıra onları davetlilere nasıl sunacağınızı düşünmeye geldi. Özellikle son dönemlerde “kendin yap” projeleriyle ortaya enfes yaratıcı işler çıkabiliyor. Sipariş ettiğiniz düğün çikolatalarını yaratıcılığınıza bağlı olarak istediğiniz şekilde sunabilirsiniz. Sizler için birkaç ufak tavsiye:

Düğün çikolatalarını tepsilere koyarak düğün esnasında dağıtımını sağlayabilirsiniz. Bütçenize, ne kadar çikolata yaptıracağınıza ve isteğinize bağlı olarak bu iyi bir seçenektir. Bunun dışında yemekli bir düğün daveti veriyorsanız her masaya kişi sayısı kadar çikolatayı koyabilirsiniz. Burada yine hava durumu vb. gibi faktörleri göz önüne almayı unutmayın. 

Düğün esnasında çikolata dağıtımı yapmak istemiyorsanız; davetlilerin karşılandığı girişe ufak bir masa hazırlayabilirsiniz. Paketlemeleriyle tüm davetlilerin ilgisini çekecek Tatlistan çikolataları şık bir masaya dizebilirsiniz. Böylelikle davetliler içeriye girmeden önce düğün çikolatalarından alabilir ve içeriye adım attıklarında enfes bir lezzetle çoktan tanışmış olabilirler! 

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/ozel-yapim-cikolata-cesitleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: düğün çikolatası
Temmuz 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR