Babalar Günü Hediyesi Çikolata Çeşitleri

babalar günü çikolatası

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan Babalar Günü, bu yıl 20 Haziran’a denk geliyor. Sorunlarınızda yanınızda olan, anlarınızı özel kılan ve size zaman ayıran adama teşekkür etmeyi unutmayın. Babanızı memnun edecek birbirinden çeşitli spesiyal çikolatalar Tatlistan’da sizleri bekliyor! Gününüzü tatlandıracak hem görünümde hem lezzette mükemmel bir hediye için babanızın damak zevkine uygun her çikolatayı bulabilirsiniz. Birçok ülke tarafından kutlanan böylesine özel bir günde babanıza özel hissettirmeniz için sizlere yardımcı olmaktan gurur duyarız. Kişiye özel isimli, fotoğraflı ve şekilli Belçika çikolataları ile ona unutamayacağı bir hediye hazırlayabilirsiniz. Kalabalık bir aileyseniz spesiyal çikolata kutularını tercih edebilir ve mutlu anların keyfini hep beraber çıkarabilirsiniz. 

Kişiye Özel Babalar Günü Çikolatası

Babalar Günü herkesçe dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. Kravat, gömlek veya saat gibi kullanışlı hediyelerin yanı sıra özellikle son yıllarda kişiye özel hazırlanan hediyeler tercih ediliyor. Senelerdir kutlanan bu özel günde klasik hediyelerden uzaklaşmak ve babanıza tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsanız Tatlistan çikolataları tam size göre! Hediyenizi özelleştirmek için birçok fikriniz olabilir; ancak söz konusu çikolataysa kişiye özel hediyeleri sizler için hazırlıyoruz. Babalar gününde ise babanıza esprili, işiyle ilgili veya kişisel hayatına dair dilediğiniz hediyeyi almanız için seçenekler sunuyoruz. 

Babanızın isminin yazacağı ve bu özel güne dair mesajların yer aldığı harfli çikolatalardan oluşan çikolata setlerini birçok farklı konseptte bulabilirsiniz. %100 Belçika çikolatalarından hazırlanan özel kutuların paketlenmesinde size ait bir fotoğraf veya hazır şablonlardan kullanılır. Çikolata keyfi bittiğinde bile bu özel kutular saklanabilir. Babalar Günü’nde en özel hediyeyi vermekle kalmayıp o değerli dakikaları uzun ömürlü anılara çevirebilirsiniz. Tatlistan Babalar günü hediyesini dilerseniz babanızın iş yerine dilerseniz eve sipariş edebilirsiniz. İleri tarihli bir sipariş oluşturarak özel günlerde panik yaşamaz ve sevdiğinizin mutluluğunu aynı heyecanla paylaşırsınız. 

İsimli Yılın En İyi Babası Çikolatası

Yılda bir kere kutlanan özel bir günden bahsediyorsak neden hediyemiz Oscar tarzında en iyi babanın seçildiği bir konseptte olmasın? Elbette ki birçok ‘en iyi’ baba var! Ancak siz kendi babanıza en iyisi olduğunu hissettirmek için çikolata dolu bir kutuda isminin yazılı olduğu bir hediyeyi tercih edebilirsiniz. Samimi ve neşeli çikolata kutusu ile babanızın yüzünü güldüreceğinizden eminiz.

Evimizin Direği Çikolatası

Her babanın kendine has özellikleri olsa da ailede çok çalışan, özellikle evi ekonomik anlamda ayakta tutan kişiler için ‘evin direği’ tanımı kullanılır. İş hayatında olmayan anneler ev içinde emek verirler; bu durumlarda ise genellikle baba çalışır. Ekonomik ihtiyaçların giderilmesinde, bir isteğin karşılanmasında veya beğendiğiniz bir hediyeyi size alırken babanızın ne kadar emek harcadığını düşünürsünüz. Çalışkan, ailesine bakan ve gecesini gündüzüne katan babalar için duygusal bir çikolata seçimi yapmak isteyenlere ‘evimizin direği’ çikolatasını öneriyoruz.

Kahraman Babalara Alınacak Babalar Günü Çikolatası

Bisikletten düştüğünüzde kaldıran, araba sürmeyi öğreten veya gizli işlerimizin tatlı suç ortakları babalar için söylenecek tek bir cümle var: Benim Kahraman Babam! Zor anlarda kol kanat geren, gölgesini hep arkanızda hissettiren sevgi dolu bir babaya en az onun kadar cömert bir hediye yakışacaktır. Sütlü çikolatalı harflerle yazdığımız kahraman babaların çok hoşuna gidecek cümleleri içeren çikolata kutularımızı 9’lu, 16’lı, 25’li veya 42’li olarak satın alabilirsiniz. Enerjilerini arttıracak, lezzetli mi lezzetli spesiyal çikolatalar ile anılarınızı yad edebilir ve babanıza bir kez daha teşekkür edebilirsiniz. 

Süper Baba Hediye Çeşitleri

Birden fazla işe aynı anda koşan Süper Babalara minnettarlığınızı ve sevginizi göstermek için harika bir gün! İş gömleğinin altında superman kıyafeti giyen, bir telefonda çocuğunun yanına koşup giden o kadar çok baba var ki… Süper Baba Tatlistan spesiyal çikolatalar, babaların bizi şaşırtacak hızı, çevikliği ve çalışkanlığına en uygun hediyelerden biridir. İsme özel hazırlanabilecek ‘Süper Baba’ çikolata çeşitleri ile yalnızca babanıza hitap edecek bir hediye hazırlayabilirsiniz. 

Spesiyal Çikolatalar ile Özel Bir Babalar Günü Geçirin

Tatlistan spesiyal çikolatalarını rakiplerinden ayıran eşsiz lezzet kombinasyonlarıdır. Fındık dolgulu, karamelli ve cevizli bitter aromalı çeşitli lezzet kombinasyonları, tatlı ve acının dengesini oluşturur. Giandujalı, Türk kahveli ve ballı çeşitler ise çikolata kutusundaki maceracı lezzetlerdir. Tüm spesiyal çikolatalarımızın yüksek kaliteli kakaolardan yapıldığını ve uzun süren bir tada sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Babalar Gününü özel kılacak spesiyal çikolata kutularını 9’lu, 16’lı, 25’li veya 42’li adetler halinde seçebilirsiniz. 

Çalışan Babalar İçin Babalar Günü Çikolatası

Babanızın işe gitmeden önce tıraş olduğu ve o ütülü tertemiz gömleğini giydiği anları hatırlıyor musunuz? Belki çok küçüktünüz belki bu anlar size hala oldukça tanıdık geliyor. Babanızın iş hayatındaki resmi giyimine uygun bir hediye için Tatlistan spesiyal çikolatalarımızın paketlenmesinde isme özel kravatlı Babalar Günü hediyesi hazırladık. Çalışmaktan yorulmayan babalar bu hediyeyi çok sevecek.

Pleksili Kutuda Şık Babalar Günü Çikolatası

Pleksili spesiyal çikolata kutusu, tercihini sadelik ve şıklıktan yana kullanan babalara özel olarak tasarlandı. Son derece etkileyici tek renk kutusunda portakal pralinli, mochalı, üzümlü ve dikkat çekici diğer aromalardan yapılmış kaliteli çikolatalar yer alıyor. Zengin görünümlü, kaliteli ve lezzetli bir hediye olan pileksili kutuda şık Babalar Günü çikolatası, özellikle hakim, avukat veya yönetici olan babalara alınabilecek özel hediyeler arasındadır.

Fotoğraflı Babalar Günü Çikolatası

Anıları ölümsüzleştiren fotoğraflar her hediyede kendine çok güzel bir yer edinir. Bu yıl Babalar Gününde hediye tercihinizi lezzetli çikolatalardan yana kullanır hem de fotoğraftan vazgeçmek zorunda kalmazsınız! Farklı adetlerdeki çikolata kutularının kapağına basılmasını istediğiniz fotoğrafınızı koyuyoruz. Babanızla çekilmiş ilk fotoğrafınız harika bir seçenek olabilir. Bununla birlikte sizin için özel anlamı olan istediğiniz bir fotoğrafı seçebilirsiniz. Sipariş verirken sisteme yüklemeniz yeterli olacaktır. Kaliteli spesiyal çikolataları ile birlikte isimli ve fotoğraflı bir Babalar Günü hediyesi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Tatlistan.com olarak kişiselleştirilmiş Babalar Günü hediyesi için ince düşündük. Şeker hastalığı veya başka bir sağlık probleminden dolayı fazla tatlı yiyemeyen babalara, Tatlistan kalitesinden ödün vermeden isimli ve fotoğraflı incir kolonyası hazırladık. Babanızın ismi ve özel fotoğrafınız 200 ml kolonya şişesinin üzerinde hem çok şık duracak hem de duygusal bir anlam taşıyacak.

Babalar Günü Çikolatası Hediye Seti 

Ona lezzetli bir babalar günü çikolatası hediye seti göndererek babanıza özel hissettirin. Babalara özel isimli, fotoğraflı çikolata setinin yanında mis gibi bir incir kolonyası eşlik ediyor. Hediyenizi kişiselleştirmenize katkıda bulunacak hediye kartını hazırlamayı da unutmayın. Tüm spesiyal çikolatalarımız, dünyaca ünlü Belçika kuvertürlerinden hazırlanmaktadır ve el yapımıdır. İnternet sitemizden sipariş vereceğiniz Tatlistan çikolatalar, doğrudan adrese teslim edilir. Alıcı kişiye herhangi bir fatura veya bilgilendirme mesajı gönderilmemektedir. Siparişlerin durum bilgisi mail adresine geleceğinden kendi mail adresinizi yazmanız gerekmektedir. Babalar Günü, Anneler Günü veya Sevgililer Günü gibi tüm özel günlerde sevdiğinize dilediğiniz gibi sürpriz yapabilirsiniz. Kişiye özel tasarım çikolatalarla özelleştirmiş olduğunuz hediyeyle birlikte sizlere keyifli günler diliyoruz. 

 

Bir önceki yazımıza https://www.tatlistan.com/blog/icerik/yeni-is-tebrikleri-icin-cikolata-secenekleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: babalar günü çikolatası
Haziran 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR