5 Nisan Avukatlar Günü Çikolatası

avukatlar günü çikolatası

5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata, hem yanlış anlaşılmış değerli avukatlarımızı kutlamanın ve sevindirmenin hem de mutlu ettiğimiz için bizimde sevinmemize olanak tanıyan harika bir hediyedir.

Avukatlar Günü Nedir?

5 Nisan Avukatlar Günüdür. Ilk olarak 3 Ocak 1934'te İzmir'de "Avukatlar Birliği" nin katılımıyla ilan edilmesinden sonraki Avukatlar Günü olarak anılır. Kanunun koruyucusu olan avukatların bu özel gününü kutlamak için tarih 5 Nisan Avukatlar Günü olarak belirlendi.

Bu güzel günde avukat olan aile ve arkadaşlarınızı 5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata hediyesiyle mutlu edebilirsiniz.

Avukatlar Günü Tarihi

3 Ocak 1934'te İzmir'de düzenlenen bir toplantıda kabul edildi. 5 Nisan 1958 tarihinde baro teşkilatının konuşmasının sonunda iki günlük çalışmanın sonunda bir baro kurulmuştur. Avukatlar gününün başlangıcı buradadır ve bu yüzden 5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata alınır.

Türkiye Uluslararası Barolar Birliği, 1958 yılında İzmir'de kurulmuş olup, kararının ardından yapılan bir konferansta karar verilerek ismin Türkiye Barolar Birliği yapılmasına karar verilmiştir. 5 Nisan’da da kutlanmaya karar verildi.

Avukatlar Hayatımızın Heryerinde

5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata konusunda konuşmadan önce, avukatların ansiklopedik anlamıyla karşılaştırmasını değerlendirir. Hukuk eğitimi, kendi görüşleri ve adalet önünde hakları savunulan kişilerdir. Gördüğünüz gibi ansiklopedik anlamda avukat, hukuk kapsamında insanlara rehberlik eden kişidir.

  • Savunduğu kişiler (temsil değerlendirildikten sonra) yasal olarak müşteri olarak adlandırılır.
  • Toplulukta avukatlar, haklarını savunan ve hukuki bilgileri yargı önünde hukuken yönlendiren kişilerdir.
  • Genellikle serbest olarak çalışan avukatlar baroya kayıtlıdır

Genel avukat pozisyonunu düşündükten sonra, şimdi duruma bir göz atalım. Avukat denilince akla karmaşık, görünmez ve tehlikeli yöntemler gelir ve avukatlara yönelik tutumlar da bu sorunun ciddiyetini gösterir. Mesleğin büyüklüğünü çeşitli örneklerle açıklamak yerinde olacaktır.

Avukatlar alacaklıların haklarını savunur ve saygı kazanır (alacaklılar tarafından). Borçlu tarafından zalimce ve haksızca suçlamalara maruz kalır. Ancak en basit haliyle avukat müşterisini hukuka bağlı olarak anayasa önünde haklı çıkarmaya çalışan bir kişidir.

Avukata Hediye Olarak Çikolata Almak

Yanlış anlaşılan ve hayatlarını suç işlemiş insanları adalete teslim etmeye adamış olan değerli avukatlara avukatlar gününde harika bir kutu çikolata hediye ederek hem onların gününde onları mutlu edebilir, hem de siz de mutlu olabilirsiniz!

Eğer ailenizden biri avukat ise, yanına harika sevgi dolu bir kart yazabilir ve avukatlığı ile ne kadar gurur duyduğunuzu belirtebilirsiniz. Avukatlar için önemli bir gün olan avukatlar gününü siz de 5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata ile kutlayabilirsiniz.

Avukatlar Günü hediyesi olarak çikolataya karar verdikten sonra, "Bu iyi bir avukata hediye mi?"  Diye kendinize sorduğunuzda sorunuzun cevabı kesinlikle "evet" olacaktır. Çünkü çikolata nadiren "hayır" cevabını alan ve hakeden bir hediyedir. 

Çikolata En ödüllendirici hediyedir. İster bir aile üyesi ister tanıdık olsun, tüm sevdiklerinize, ailenize veya eşinize veya arkadaşlarınıza hediye olarak çikolata verebilirsiniz. Avukatınızın damak tadına uygun çikolatalar toplayarak ve harika bir kutu seçerek bir hediye yapabilirsiniz.

Avukat Çikolatasının Gücü

Çikolata ile daha iyi hissedeceksiniz. Çalışmalar, çikolatanın serotonin içerdiğini ve endorfin üretimini artırdığını göstermiştir. Bu, bu bitter çikolata kapısının doğal bir antidepresan olduğu anlamına gelir. Beyinde bir mutluluk hormonu olan çikolata, serotonin gibi hormonlara yardımcı olur. Bitter çikolata beyin fonksiyonunu iyileştirir. 

Çikolata fenetilamin (PEA) içermez ve sinir sistemi üzerinde uyarıcı bir etkiye sahiptir. Çikolata tüketmek bazı salgıların dökülmesine ve iyi hissetmenize neden olabilir. Beyindeki serotonin sinirlerini güçlendirir. Beyinde bizi mutlu eden salgılara neden olur. Çikolatanın başka faydaları da var. 5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata, doğru tüketildiğinde kan şekerini dengeleyen bir besin olabilir. Daha önce de açıklandığı gibi kapıda ve günün en uygun saatinde glisemik dengeyi olumsuz etkilemez ve uyarıcı etkisi rahatsız edici yorgunluğu giderebilir.

Bir Avukata Hediye Olarak Çikolata Almak

Bir avukat için hediye alırken genellikle kişiler adaletle ilgili sembolleri tercih eder. Fakat; Bir avukatın adını taşıyan bir kupa, adalet ölçeğine sahip bir ajanda ve masaya yerleştirilebilecek ıvır zıvır gibi eşyalar hoşuna gitmeyebilir. Bu yüzden herkesin seveceği çiçek ve çikolata ikilisi harika bir seçimdir.

Bir avukata alınacak hediye sürecini kolaylaştırmak için kendinize birkaç soru sorabilirsiniz. "Bu avukatla ilişkiniz nedir?" "Kaç yıldır tanıyorusunuz?" "En sevdiği renk nedir?" Bu tür soruları cevaplamak işinizi kolaylaştırır. Bu soru olabildiğince uzatılabilir. Ne kadar çok sorunuz olursa, o kadar detaylı düşünmek ve 5 Nisan avukatlar günü çikolatası hediyenizi o şekilde özelleştirmek hediyeyi alan kişiyi mutlu edecektir.

Hediye seçmek için çok fazla zaman harcamak istemiyorsanız, herkese hediye çikolata almanızı öneririz. Çikolata, dünya çapında en büyük hediyedir. Çikolata her yaştan, cinsiyetten ve meslekten insan tarafından tercih edilmektedir. Bir avukata hediye olarak iyi bir seçimdir.

Doğru Çikolatayı Seçmek

Pek çok çikolata türü vardır. Çikolata seçerken sadece bitter çikolata ve sütlü çikolata gibi geleneksel tatları değil, Belçika çikolatası ve İsviçre çikolatası gibi özel tatlara hitap eden çikolataları da tercih edebilirsiniz. Birden fazla seçilmiş çikolata sepetinden yapılan karışık çikolata aranjmanı da satın alabilirsiniz.

Size yakın olan bir avukata hediye ediyorsanız, bol çeşitli iyi bir paket oluşturmak iyi bir seçim olacaktır. Bu gibi durumlarda farklı 5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata çeşitleri, çiçekler ve farklı ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.

Avukatlar Günü Hediyesi

Avukatlar için en özel gün Avukat Günü'dür. Atatürk'ün 5 Nisan 1923'te Baroyu açmasının ardından 5 Nisan, avukatlar tarafından gururla kutlanır. Avukatınızın mutluluğunu da hediyenizle destekleyebilirsiniz. Bu özel günde duygularınızı ifade edin. Telefonla gönderilen "Mutlu avukatlar günü" mesajı ile "Mutlu avukatlar günü" çikolatasının etkisi çok farklıdır. Bir avukatla güçlü bir ilişkiniz olsa bile 5 Nisan avukatlar günü hediyesi çikolata hediyesini tercih edin.

Avukatlar Günü için hediye seçerken en önemli faktörlerden biri samimiyet derecesidir. Avukat olan babanız ile avukat olan eşinize alınan hediye arasında bir fark vardır. Bir baba için bir hediye alırken, form, saygı, sevgi ve sadakatin ön saflarında yer alan bir hediye seçebilirsiniz. Avukatınızın eşi için bir hediye seçerken sevgi, sadakat ve gururun öncelikli olduğu bir not yazabilirsiniz.

Hediye bulmakta zorlanıyorsanız, çevrimiçi seçeneklerde istediğiniz kadar çikolata türü bulabilirsiniz. Zevkinize ve bütçenize en uygun çikolatayı alabilirsiniz. İnternetten hediyeler alırsanız ya da farklı şehirlerde yaşasanız bile, bu mutluluğu paylaşabilmenize böyle bir olanak tanınır.

 

Bir önceki yazımıza Sevgililer Gününe Özel Kutu Çikolatalar hakkında bilgiler verdik dilersen orayı da okuyabilirsin.

Etiketler: avukat çikolatası
Şubat 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR